Kontakt os


 

TV 2 Zulu viser ’Saturday Night Live’
Onsdag 30. september 2009
Af Karsten Jensen
 
Cremen af amerikansk comedy, ’Saturday Night Live’, vender nemlig tilbage på de danske tv-skærme efter mere end ti års fravær.
’Saturday Night Live’ har et fast hold af komikere og har en ny gæstevært hver uge. Værten optræder altid solo med stand-up eller lignende og medvirker desuden i flere "skøre" sketches sammen med det faste hold. Derudover suppleres showet med en musikalsk gæst, der optræder med store aktuelle hits.

I sæsonpremieren lørdag 3. oktober kan seerne opleve den skuespilleren Neil Patrick Harris, kendt fra bl.a. komedieserien ’How I Met Your Mother’, for første gang være vært for showet. Sammen med holdet bag showet folder han sig ud i en blanding af aktuel satire, klassisk stand-up og forskellige sketches. Showets suppleres med country/pop-sangerinden Taylor Swift, der bl.a. optræder med ’Love Story’.

’Saturday Night Live’ har eksisteret siden 1975 og har kultstatus hos publikum og for de komikere og andre kunstnere, der optræder i showet.

Showet har samtidig været affyringsrampe for mange af de mest populære komikere i USA de seneste 30 år. Eksempelvis kan nævnes Bill Murray, Eddie Murphy, Will Ferrell, Billy Crystal, Adam Sandler, Dan Aykroyd, John Belushi, Chevy Chase, Mike Meyers, Dana Carvey og Chris Rock.

Derudover er flere spillefilm udsprunget fra sketches i ‘Saturday Night Live’, bl.a. ‘Wayne’s World’ med Mike Myers og Dana Carvey, ‘The Blues Brothers’ med Dan Aykroyd og John Belushi og ‘A Night at the Roxbury’ med Will Ferrell.

I USA bliver ’Saturday Night Live’ sendt live fra New York, men ligesom ’The Late Show with David Letterman’ på Zulu vil ’Saturday Night Live’ blive udsendt forskudt, så pro-grammet bl.a. kan nå at blive tekstet til de danske seere.

Sæson 2009/2010 af ’Saturday Night Live’ har ikke haft premiere i USA endnu, så Zulu lægger ud med at vise shows fra forårets sæson.

I denne sæson kan seerne bl.a. opleve Steve Martin fejre jubilæum med sin 15. gang som vært på ’Saturday Night Live’.

Derudover er stjerner som Alec Baldwin, Justin Timberlake, Will Ferrell, Zac Efron, Rosario Dawson og Seth Rogen også gæsteværter for showet i denne sæson, og de suppleres af musikgæster som bl.a. Green Day, Jason Mraz, Kelly Clarkson, Ciara og The Fleet Foxes.


Foto: Skuespilleren Neil Patrick Harris (i midten) er gæstevært og slår sig løs, når "Saturday Night Live" er tilbage på dansk tv for første gang i mere end ti år.ANNONCE:


500.00.000 kr. i årlig præmiepulje. Drømmer du om en milliongevinst? Så spil hvor millionchancen er størst. I klasselotteriet er der 4,7 gange så stor millionchance som i de ugentlige spil i Danmark. Der er 500 millioner i puljen og mere end 210.000 glade vindere hvert år. Prøv Klasselotteriet NU og vind rejser for to til Paris med 5.000 kr. i lommepenge.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002