Kontakt os


 

TV 2 med ’Super Six’-boksning
Tirsdag 29. september 2009
Af Karsten Jensen
 
TV 2 har købt rettighederne til boksekampe i ’Super Six’-turneringen, som TV 2’s sportschef kalder ”den mest innovative måde at tænke boksning på” i mange år.
TV 2 viser en række af kampene i supermellemvægts-boksning i turneringen ’Super Six World Boxing Classic’, som også danske Mikkel Kessler deltager i.

TV 2 viser dog ikke Kesslers kampe direkte, idet disse vises som pay-per-view, men TV 2 får mulighed for at vise højdepunkter fra Kesslers kampe i forbindelse med efterfølgende ’Super Six’-stævner.

”’Super Six’ er en turnering mellem de seks ypperste boksere i supermellemvægt. Turneringen er samtidig den mest innovative måde at tænke boksning på, vi har set i mange år, hvor forvirringen om titler, bokseforbund og boksere, der ikke ville møde hinanden, har været stor. Med ’Super Six’ er der tale om den rene vare: Boksning i højeste klasse mellem de allerbedste i verden,” siger TV 2’s sportschef, Frederik Lauesen, og fortsætter:

”Jeg tror, ’Super Six’ bliver stort, og jeg er meget glad for og tilfreds med, at TV 2 er med, når en eksklusiv og stærk nyskabelse som ’Super Six’ har premiere.”

Sportschefen ville gerne have haft råd til også at vise Mikkel Kesslers kampe direkte, men her er prisen så høj, at TV 2 ikke kan være med.

”Jeg er overbevist om, at TV 2’s seere har sans for kvalitet og høj klasse – også når der er tale om kampe uden Mikkel Kessler og Mads Larsen. Da TV 2 sidste år viste sværvægtskampen mellem Evander Holyfield og Nikolay Valuev, havde vi godt en million seere en lørdag aften,” siger Frederik Lauesen.

Foruden de direkte boksetransmissioner har TV 2 rettigheder til at vise fire highlight-programmer under turneringen samt en TV 2-produceret dokumentar om Mikkel Kessler.

De første opgør i ’Super Six’ bokses 17. oktober, og TV 2 sender direkte fra åbningen i Berlin af turneringen samt fra aftenens og nattens to boksekampe mellem henholdsvis IBF-verdensmesteren ’King’ Arthur Abraham og Jermain Taylor samt kampen mellem WBC-verdensmesteren Carl ’The Cobra’ Froch og Andre ’The Matrix’ Dirrell.

ANNONCE:
Få HD signal på dit HD ready tv. Canal Digital har Danmarks største udvalg af HDTV-kanaler. Klik her og læs mere.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002