Kontakt os


 

’Livepigen Jackpot’ premiere udskudt til i dag
Fredag 19. juni 2009
Af Karsten Jensen
 
Som tvnyt.com beskrev sidste uge har Kanal København genindført ’Livepigen’, men seerne fik ikke den ventede oplevelse, da premieren blev flyttet. Studieværten Tanja Leu Enevoldsen fortæller til tvnyt.com om programmet – og forskellene på det gamle og nye program.

’Livepigen Jackpot’ sendes på Kanal København og skulle have haft premiere sidste weekend, men premieren er udskudt til denne, hvor programmets faste studievært, Tanja Leu Enevoldsen, guider seerne igennem quizzen fra 01-03 fredag, lørdag og søndag.

Tanja Leu Enevoldsen glæder sig meget til det nye programformat som hun selv har været med til at udvikle. Programmet adskiller sig på væsentlige punkter fra det oprindelige koncept. Tanja Leu Enevoldsen forklarer:

”Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke kommer til at være den nye livepige, det nye program kommer ikke til at blive det samme som det gamle program. Vi har tilført quizzer, men jeg kommer altså ikke til at fungere som livepige. Jeg er en slags kontrast til den erotiske side af programmet. Min rolle er at guide seerne igennem programmet og forklare seerne om reglerne og hjælpe dem til den store gevinst. Min rolle er at være studievært – ikke at foretage mig noget ud i den erotiske genre,” forklarer hun og siger: ”Det har vi nye piger til i programmet”.

Hvor meget – eller hvor lidt - erotik der bliver at finde i programmet vil variere, afhængig af seernes ønsker, men programmet er tænkt som et hardcore program, hvor gæstepigerne også gør brug af sexlegetøj: ”Og du kan selv gætte dig til hvad der kan ske i programmet,” siger Tanja med et smil.

Tanja forklarer, at hun har et meget afslappet forhold til erotik og glæder sig over den indflydelse hun har fået på programmet i forbindelse med udviklingen af showet: ”Jeg har fået megen kreativ indflydelse på programmet, blandt andet fordi det er nyopstartet. Producenterne har hele tiden haft fokus på, at jeg skulle være tryg i programmet,” forklarer hun og fortsætter:

”Jeg er blevet hørt og har haft indflydelse på programmet,” og forklarer, at hun gælder sig til at høre hvad de danske kvinder, der ringer ind til programmet, mener og har af ønsker.

Tanja Leu Enevoldsen har tidligere erfaring fra tv. Hun har medvirket i ’TV 2 Zulu Comedy Fight Club’ sæson 2 som gæsteinstruktør og har i en kort periode været vært på et engelsk webbaseret program som Tanja beskriver som ”South Park møder The Muppet Show”.

Tanja har ikke tidligere erfaringer i erotikbranchen, men var på et tidspunkt blevet castet til et tv-program og blev ringet op og tilbudt arbejdet som værten i ’Livepigen Jackpot’.

Programmet produceres af TeleMedia InteracTV, der producerer call tv til mere end 40 lande. Bortset fra en kort produktion til Polen er det første gang Telemedia InteracTV producerer tv med erotisk indhold.

Programmet forventes at få premiere natten mellem fredag og lørdag kl. 01 på Kanal København.

Læs mere:
http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=17585


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002