Kontakt os


 

YouSee køber tv- og bredbåndsselskabet A+
Tirsdag 26. maj 2009
Af Karsten Jensen
 
YouSee har i dag indgået aftale med ejerne af tv- og bredbåndsselskabet A+, om at YouSee køber selskabet til overtagelse dags dato.
A+ råder over en landsdækkende fiberbaseret infrastruktur og er specialiseret i at opbygge og drive lokale antennenetværk. Med sine 62.000 kunder er A+ landets tredjestørste distributør af tv og bredbånd til antenneforeninger efter YouSee og Stofa. A+ har hidtil været ejet af selskabets ledelse, Nordica Capital Partners A/S og LD-Invest Equity.

"Vi kender A+ som en meget stærk virksomhed med en betydelig kundekreds af bolig- og antenneforeninger, som også er kerneområder for YouSee. A+ supplerer vores forretning fint, og vi er overbevist om, at købet bliver en gevinst for kunderne i begge selskaber," siger adm. direktør Niels Breining, YouSee.

Administrerende direktør og stifter af A+, Henrik Lind, er tilfreds med, at A+ nu bliver solgt til YouSee:

"Jeg er meget glad for den indsats, som hele medarbejderstaben i A+ har ydet gennem årene. Det er det egentlige grundlag for den virksomhed, som vi gennem de seneste år har skabt. YouSee er den største og mest succesrige operatør på det danske marked, og jeg kan
kun være stolt af, at YouSee nu overtager forretningen," siger Henrik Lind.

Efter planen vil A+ blive fusioneret med YouSee's datterselskab Dansk Kabel TV, der ligesom A+ også har fokus på at opbygge og drive netværk for foreninger. Dansk Kabel TV blev oprindeligt stiftet af TDC, men blev senere frasolgt og ejes nu igen af TDC/YouSee.

Adm. direktør i A+, Henrik Lind, bliver medlem af direktionen i det fusionerede selskab.

Handlen omfatter selskaberne:
A+ Arrownet A/S
A+ Telecom A/S
A+ Networks A/S
A+ Finance ApS
FasCom A/S
FastTV.net A/S

Parterne har aftalt ikke at oplyse købsprisen.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002