Kontakt os


 

dk4 forlænger basketball-aftale med tre år
Mandag 27. april 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De kommende tre sæsoner af Canal Digital Ligaen bliver også vist på dk4. Det er konsekvensen af den nye tv-aftale mellem dk4 og Danmarks Basketball-Forbund.
dk4 skriver i en pressemeddelelse:

"Michael H. Bloch, formand for Danmarks Basketball-Forbund udtaler: ”I DBBF er vi meget glade for, at vores aftale er blevet forlænget allerede på nuværende tidspunkt. Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde med dk4, og ser frem til, at vi kan udvikle det endnu mere de kommende tre år til gavn for både basketball, dk4 og séerne hjemme i stuerne. Vi har oplevet en stor eksponering af vores sport, og tilskuersnittet stiger år for år i ligaen.”

Aftalen indebærer, at de fortsat transmitterer en kamp fra mændenes grundspil hver torsdag, og følger både landshold og slutspil på meget tæt hold. Så alle basketfans kan se frem til endnu flere sæsoner med timevis af god underholdning på dk4.

Hos dk4 er de også meget tilfredse med forlængelsen. Sportschef Kristian Hyldgaard siger: "Med det produkt vi sammen har udviklet, så var der ingen tvivl om, at vi gerne ville forlænge med Danmarks Basketball-Forbund. Basketball er en vanvittig god tv-sport og vi har med denne aftale et rigtig godt tv-produkt med både Canal Digital Ligaen, landsholdet, Europacup og NBA. Vi serverer en sport, som rigtig mange danskere gerne vil bruge tid på at se. I vores øjne har vores arbejde med at bryde det noget ensidige sportstilbud, som præger landets øvrige tv-stationer, båret frugt. Så den nye aftale understreger endnu en gang vores tydelige strategi.”

Den nye aftale løber frem til den 1. oktober 2012.

Direktøren hos basketballforbundet Rasmus Winkel er meget glad for den nye aftale, og har brugt lang tid på at forhandle aftalen på plads. Han siger: ”Det betyder uendeligt meget i medielandskabet at få sig gjort synlig, og det er denne aftale i høj grad med til at gøre for os. Samarbejdet med dk4 har meget høj prioritet hos os, og det arbejde de lægger i vores sport er af uvurderlig betydning. Vi er glade for at præsentere denne nye aftale inden årets DM-trofæ er uddelt.”

Aftalen er en vigtig brik i det fremadrettede arbejde med sporten. Pilen peger i den rigtige retning for mange af forbundets tiltag. Sidste år vandt de blandt andet medieprisen ”Forbund i Fokus”"


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002