Kontakt os


 

Boxer TV åbner for digitalt tv i København
Onsdag 1. april 2009
Af Karsten Jensen
 
800.000 husstande i og omkring hovedstaden kan snart abonnere på digitale tv-kanaler. Det sker, når Boxer TV den 1. maj slår dørene op for digitalt tv til almindelige antenner.
I første omgang tilbydes en særlig attraktiv introduktions-pakke med ni tv-kanaler for 119 kr. om måneden plus et distributionsgebyr på 65 kr. Pakken består af en af, TV 2 News, TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 Film, Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, Discovery Channel og Animal Planet.

Udover at man allerede i dag via antennen gratis kan modtage DR1, DR2, DR Update og TV 2 digitalt, så kan man i København også se Kanal København og G-TV digitalt.

”Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde københavnerne et helt nyt tv-tilbud, og vi er sikre på, at tv-seerne hurtigt vil opdage, hvor nemt det er at modtage de mest populære tv-kanaler via en stue-, lofts- eller tagantenne,” siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, der fortæller, at tv-pakken vil kunne købes i de fleste radio- og tv-forhandlere.

Boxers tv-signaler vil kunne modtages over hele Storkøbenhavn, og man vil som Boxer-abonnent med en almindelig antenne på taget kunne modtage mindst 15 tv-kanaler digitalt. I visse tilfælde vil man endda kunne tage signalet med en velplaceret stueantenne, for eks. i vindueskarmen. På www.boxertv.dk kan man se, hvordan København bliver dækket af tv-signalerne.

Man skal have sin antenne rettet mod Gladsaxe-senderen eller tv-senderen på Borups Allé. Modtager man i dag 6'eren og Kanal København analogt på sit tv via sin tagantenne, er det fordi, man allerede har den rettet mod Gladsaxe, og så er man samtidig sikret, at man fra den 1. november vil kunne modtage hele det kommende, digitale tv-udbud til antenner.

Og har man en antenne i forvejen, behøver man blot at anskaffe sig en digital modtagerboks, som tilsluttes fjernsynet. De nyeste fladskærme har den digitale tuner indbygget, og man slipper dermed for at have en modtagerboks stående, hvis fladskærmen vel at mærke er udstyret med MPEG4-teknologi og kortlæser. Så behøver man blot et Boxer TV-modul, som sættes direkte i fladskærmen.

Har man en fladskærm med MPEG2-teknologi, kræver det stadig en digital modtagerboks, som i øvrigt følger med Boxer-abonnementet kvit og frit, hvis man vælger at tegne sig for 12 måneders abonnement.

Åbningen i København sker som led i den landsdækkende udrulning af digitalt antenne-tv. Første led i udrulningen skete med åbningen af tv-sendenettet i Jylland 1. februar. Senest den 1. november er hele nettet fuldt udbygget med endnu flere tv-kanaler.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002