Kontakt os


 

Foråret på TV3 og TV3+
Fredag 30. januar 2009
Af Karsten Jensen
 
Foråret 2009 blev i dag præsenteret på TV3 og TV3+’s pressemøde i København. Og det byder bl.a. på ’Hospitalet’, ’Paradise Hotel’, ’Sandhedens Time’, ’Luksusfælden’, ’Grillet’, ’Aquad’or Natural Beauty Contest’ og en række omfattende fodboldrettigheder.

Mandag den 2. februar er en stor premieredag på TV3. Her kan seerne for første gang stifte bekendtskab med hverdagens helte fra Hillerød Hospital.

Igennem 56 episoder, der sendes fire afsnit om ugen klokken 19.30, følges 16 personer på og omkring hospitalet. Der er jordemoderen, sygeplejerskerne, overlægen, service- medarbejderen og ikke mindst Falck-redderne.

Samme aften klokken 21.00 vises 1. episode af den meget omtalte dramaserie ’The Mentalist’. Den handler om Patrick Jane, som har en særlig evne til at gennemskue folk. Han hjælper California Bureau of Investigation med at opklare forbrydelser ved at bruge sine højtudviklede evner for at tænke logisk, iagttage og manipulere med folk. Hans metoder er kontroversielle og går ofte over stregen, til gengæld giver de altid resultater.

I USA var ’The Mentalist’ den mest sete nye tv-serie i 2008, og blev tidligere i januar tildelt People’s Choice Award for Favorite new tv-drama.

Blot en uge efter følger premieren på den femte sæson af realityprogrammet ’Paradise Hotel’. Det eksklusive hotel i Mexico danner endnu engang rammen om 10 singlers jagt på den store pengepræmie, som kun kan vindes, hvis man forstår at spille spillet. ’Paradise Hotel’ sendes i 64 episoder fra mandag til torsdag klokken 22. Rikke Gøransson (foto) er vært.

Øvrige premierer i februar måned er: ’Grillet’ – 16. februar, ’Sandhedens Time’ - 18. februar, ’Luksusfælden’ - 24. februar og ’Aquad’or Natural Beauty Contest’ – 30. april. I sidstnævnte produktion vil seerne få et glædeligt gensyn med Ibi Støving i værtsrollen.

På TV3+ kan seerne glæde sig til et fodboldforår. UEFA Champions League er gået ind i sin afgørende fase. Finalen spilles i Rom onsdag den 27. maj. Daniel Aggers Liverpool, Nicklas Bendtners Arsenal og Christian Poulsens Juventus er alle med, når første opgør i 1/8-finalerne spilles 24. og 25. februar.

Også i UEFA Cup’en er der spænding set med danske briller. Både F.C. København og AaB er videre og spiller mod henholdsvis Manchester City og Deportiva La Coruna. TV3+ sender begge F.C. Københavns kampe mod Manchester City og har desuden rettighederne til kvartfinalen, semifinalen og finalen.

TV3 følger også den danske SAS Liga, hvor der hver uge vises to kampe og følger runden op i sportsmagasinet ’Onside’, hvor Mette Cornelius barselsvikarierer for Camilla Martin som Peter Palshøjs medvært.

Derefter debatteres der fodbold i ’Fodbold uden Filter’. Derudover sendes også de afgørende kampe fra pokalturneringen Ekstra Bladet Cup.

”Foråret på TV3 og TV3+ tegner utroligt spændende. Vi glæder os meget til at vise seerne reportage-serien ’Hospitalet’, som jeg er sikker på kommer til at præge ikke bare TV3, men også det samlede danske tv-billede.

Selvom optagelserne stadig pågår, kan jeg allerede nu fastslå, at vi er stolte over at præsentere dette stærke kort i den vigtige prime access (tidsslot inden primetime, red.), hvor vi i efteråret sendte ’2900 Happiness’. Jeg glæder mig også til at præsentere seerne for den nye sæson af ’Luksusfælden’.

Hvis vi i 2008 var aktuelle med programmet, så rammer vi med finanskrisen in mente endnu mere plet i 2009,” siger Morten Mogensen, programdirektør, TV3


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002