Kontakt os


 

’Store Drømme’ på TV 2
Fredag 30. januar 2009
Af Karsten Jensen
 
’Store Drømme’ er en af TV 2's satsninger inden for familieunderholdning.

’Store Drømme’ fortsætter i fiktionens verden, hvor de store talentshows slutter. Seerne møder en ny generation af talenter, der alle sigter mod stjernerne. Men det er en barsk branche - og er de villige til at betale prisen?

Fiktionsserien ’Store Drømme’ tager seerne med til Danmarks Showakademi, en musik-, danse- og dramaskole, der er rammen for ambitiøse lærere og elever, der for alt i verden vil lykkes med deres drømme om succes i showbiz.

Blandt de mange stærke medvirkende er Frank Thiel, Marie Askehave, Steen Stig Lommer, Helle Fagralid, Niels Anders Thorn, Ann Hjort, Rudi Køhnke samt sangerne Maria Lucia, Anna David, Simon Mathew og David Boyd, der her får deres debut som skuespillere.

Når man dedikerer sit liv til showbiz, er det et liv med mange sorger og glæder, men når det endelig lykkes, er der ikke noget større. Serien er en hyldest til dem, der har talentet, viljen og modet til at gå hele vejen.

’Store Drømme’ lukker seeren ind til 1. årgang på det anerkendte Danmarks Showakademi. Vi følger lærerne og de ansatte på skolen, når en berømt instruktør kommer til byen, og når problemer i privatlivet påvirker præstationerne. Der er kriser og nederlag, tvivl og konkurrence med sidemanden og en selv, men der er også sammenhold og venskab, når det hele brænder på.

Seerne møder blandt andre Micky, den rodløse mekaniker, der kæmper for at komme fri af sin fortid. Den altid glade Kris, der slås med sin rastløshed og frihedstrang. Smukke Jasmin, hvis værste modstandere er lavt selvværd og en alt for omklamrende mor, og Jasmins kæreste Oliver, der ikke kan tåle ikke at være den bedste. Og så er der Theo, der bare vil være berømt for enhver pris.

På lærerværelset mødes sanglæreren Thomas, der drømmer om et comeback, og coachen Maria, der ved, at karrieren ikke lykkes med talentet alene, og vil gøre alt for sine elever. Dramalæreren Rebekka har store ambitioner for skolens elever og renommé og kommer ikke sjældent på tværs af rektoren Mogens, der kæmper for, at akademiet følger med tiden.

’Store Drømme’ får premiere på TV 2 senere i år og produceres af Nordisk Film.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002