Kontakt os


 

dk4 samarbejder med Midtjyske Medier
Fredag 31. oktober 2008
Af Karsten Jensen
 
dk4 og Midtjyske Medier udnytter fælles ressourcer til udvikling af webtv.

”Brugerne forventer, at nyhedssites rummer webtv, og med det nye samarbejde med dk4 får vi endnu mere attraktivt indhold. Vi er åbne for at indgå i andre projekter, som kan sikre spændende indhold til såvel århusianere og østjyder som andre brugere i vores udgivelsesområde,” siger ansvarshavende chefredaktør Dorthe Carlsen.

”Der bliver produceret mere og mere tv til nettet, og samarbejdet med Midtjyske Medier er startskuddet til en ny og spændende udvikling af tv formatet, som vi kender det. Vores redaktioner ligger dør om dør i Århus, og vi er allerede i gang med at drøfte en udvidelse af samarbejdet og lige nu vælter det ind med ideer. Tv skal være interaktivt, og det vil vi lægge stor vægt på i det nye samarbejde,” siger Dean Strange, producer, dk4.

dk4 har netop leveret en serie af’ Byens Bedste’ videoer til det populære site aoa.dk (Alt om Århus), der for 2. år i træk, afholder en konkurrence, hvor ’Byens Bedste’ indenfor 16 kategorier skal findes.

dk4 har lavet videoerne til ’Byens Bedste Pølsevogn’, ’Byens Bedste Legeplads for Drengerøve’ og sidst ’Byens Bedste Skønhedsoplevelse’.

Brugerne af hjemmesiden aoa.dk kan komme med forslag til hvem, der skal nomineres, og det er også dem, der bestemmer hvem der i sidste ende løber med titlen som ’Byens Bedste’.
”Vi oplever igen i år stor interesse fra vores brugere, der har indsendt mange gode forslag til hvem der skulle nomineres, og nu hvor afstemningen er i fuld gang er der allerede hård kamp om førstepladsen i flere af kategorierne. Særligt video-kategorierne bliver der klikket flittigt på. De nominerede steder har også taget konkurrencen til sig, og mange gør en aktiv indsats for at overbevise deres kunder om at de skal stemme på dem,” siger Torben Nielsen fra Midtjyske Medier.

Konkurrencen løber frem til den 23. november og alle, der stemmer, deltager i lodtrækningen om rejsegavekort på kr. 25.000.

Videoerne kan ses på: byensbedste.aoa.dk


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002