Kontakt os


 

Børnevært debuterer på Nickelodeon
Fredag 31. oktober 2008
Af Karsten Jensen
 
Nickelodeons første danske børnevært, den kun 11-årige Alexander Hejsel fra Herning, får en hektisk debut på sin nye arbejdsplads. November måned kommer nemlig til at stå i ’SvampeBobs’ tegn, og derfor har Alexander Hejsel været i studiet for at lave optagelserne til sin gule svampekollegas kommende marathon weekender.
Alexander Hejsel vandt i efteråret Nickelodeons konkurrence og fik dermed chancen for at være børnevært i november og december.

For Alexander var der ingen slinger i valsen – på trods af sin unge alder, afslørede han hurtigt et medfødt talent til at levere foran et kamera. Han hev den ene optagelse i land efter den anden, og efterlod sin rutinerede kollega – MTV’s VJ Christine Roloff, der var til stede i studiet for at guide den unge debutant, i imponeret tilstand:

”Han var vildt god. Alexander var ikke bare god, men et naturtalent foran kameraet. Jeg havde forberedt mig en smule på at skulle agere støttepædagog, men det viste sig hurtigt, at han havde en entutiasme og et talent, der gjorde min bekymring overflødig,” fortæller Christine om mødet med sin unge kollega.

Alexander fandt også tid mellem optagelserne til at interviewe den pladeaktuelle Basim – et interview man kan se i fuld længde på Nickelodeons hjemmeside fra mandag den 3. november.

’SvampeBob Firkant’ er Nickelodeons evigt optimistiske fanebærer. Den glade vaskesvamp huserer på bunden af havet i undervandsbyen ’Bikini Bottom’. Et samfund hvori, der altid synes at opstå problemer og ballade omkring den, næsten, altid uskyldige ’SvampeBob’.

Nickelodeon præsenterer splinternye afsnit af ’SvampeBob Firkant’ den 3. november klokken 07.10, og Alexander Hejsel får sin debut på skærmen om morgenen den 15. november, hvor han kickstarter den første af tre ’SvampeBob weekender’, som bliver en overflod af ’SvampeBob’-afsnit fra ’Bikini Bottom’.

Foto: Alexander Hejsel, Christine Roloff, Basim.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002