Kontakt os


 

Baronessen flytter ind den 13. oktober
Mandag 29. september 2008
Af Karsten Jensen
 
Med tv-premieren på den nye programserie ’Baronessen flytter ind’ giver Kanal 4 udvalgte danske familier en oplevelse for livet, når baronesse Caroline Fleming bytter liv med en helt almindelig kvinde. Mens familiemoderen forkæles på Valdemars Slot tager Caroline kærligt hånd om mand og børn og tilfører huset et frisk pust og bidrager med masser af livsglæde til familien.
Formålet med programmet ’Baronessen flytter ind’ er at inspirere den danske familie til en bedre hverdag, og eftersom baronesse Caroline Fleming elsker at hjælpe andre mennesker, og hun har styr på både stil, etikette og god smag, ja så er der er tale om et godt match!

Med få virkemidler får hun almindelige mennesker til at gøre mere ud af sig selv og deres indretning - uden at det koster dem en formue. Samtidig inspirerer Caroline også familierne til at tænke over, hvad de spiser i hverdagen.

”Dette program er oplagt at se sammen med hele familien. Caroline har en sjælden set evne til at gå lige ind i folks hjerter. Hun er meget intuitiv, og hendes positive livsindstilling smitter og berører virkelig de familier, som hun besøger i programmerne,” fortæller Programdirektør Anne Engdal Stig Christensen.

For Caroline har det været en stor oplevelse at medvirke i programserien.

”Gennem optagelserne er mine øjne for alvor blevet åbnet og min horisont udvidet. Det har været en fantastisk og meget positiv personlig oplevelse for mig at lave programmerne,” siger Caroline Fleming, der heller ikke lægger skjul på, at optagelserne også har givet hende nogle oplevelser for livet:

”Der har været et utal af helt specielle oplevelser i de uger, vi har optaget. Det har for eksempel været fantastisk at opleve, hvordan der kan være så meget kærlighed i en familie, som har seks børn. Og så har jeg været jordemor til en kalvefødsel, og det glemmer jeg aldrig. Resten af de skønne oplevelser må I se, når programmerne bliver sendt,” siger den hemmelighedsfulde baronesse.

Allerede i premiereprogrammet kommer Caroline på en hård opgave, når hun besøger familien Dahl i Taulov, Fredericia. For hjemme hos den jyske familie er det nemlig hustruen Heidi, der laver ALT i hjemmet samtidig med, at hun passer sit fuldtidsjob og parrets fire børn. Men trods baronessens blide og venlige udstråling, er hun ikke bleg for at tage hendes uundværlige lyserøde gummihandsker i brug og tage hånd om problemerne.

Mens baronessen tager sin tørn med mand, børn og hus, opholder familiemoderen sig i luksuriøse omgivelser, hvor hun får mulighed for at leve som en baronesse med al den luksus, det indebærer. Hun vil få en personlig make-over, udsøgte middage og køre i lækre biler. Udover Fredericia har Caroline også byttet tilværelse med familier fra Jægerspris, Vissenbjerg, Gilleleje, Brønshøj og Ringsted.

”Det er svært at have klare forventninger, når man kaster sig ud i noget, som er helt nyt. Men jeg håber virkelig, at seerne vil tage godt imod det - intentionerne bag programmerne er i hvert fald de bedste. Det er virkelig programmer, som er lavet med hjertet,” siger Caroline Fleming.

’Baronessen flytter ind’ har tv-premiere på Kanal 4, mandag den 13. oktober kl. 21.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002