Kontakt os


 

TV 2 Charlie skyder efteråret i gang
Fredag 29. august 2008
Af Karsten Jensen
 
I september lukker TV 2 Charlie dørene op for helt nye programmer, hvor kendte og populære danskere sørger for masser af gode historier, sjove anekdoter, sang, musik - og som altid, god gedigen underholdning. Oplev Anders Fogh i havkajak med Meyerheim, ny quiz med Amin Jensen og festlig med Johnny Reimar.
’Charlie Quizzen’
Nu er der gensyn med Grethe Sønck på gulvet i bedste ’Gæt & Grimasser’-stil, når TV 2 Charlie lukker dørene op til et nyt og underholdende quiz-show med Amin Jensen som vært og Henrik Lykkegaard og Jette Torp som holdkaptajner. De tre får hver uge besøg af glade kendte danskere, som skal være med til at gætte og lege. I programmet kan man blandt andet se Grethe Sønck, Birthe Kjær, Jeanne Boel, Thomas Mørk og Karsten Jansfort synge, tegne, fortælle røverhistorier og lege ’gæt og grimasser’ på gulvet. ’Charlie Quizzen’ byder på masser af festlig underholdning, når deltagerne gætter med på kategorierne C for citat, H for hit, A for alle tegner, R for røverhistorier, L for lyt, I for ingen ord og E for evergreen.

’Meyerheim Special’
I en helt ny interviewserie har Michael Meyerheim udvalgt en række kendte danskere til seks nye programmer, hvor han bl.a. kommer helt tæt på Danmarks statsminister Anders Fogh Rasmussen, multikunstneren Erik Clausen, skuespilleren Søren Pilmark og filminstruktøren Susanne Bier. Meyerheim får en udvidet snak med hver især om livet i spotlightet og om både private og professionelle op- og nedture. TV 2 Charlies seere kommer til at se helt nye sider af de populære danskere og af Michael Meyerheim, som både skal prøve at ro i kajak med statsministeren, trylle med Pilmark og meget mere.

’Fællessang på Charlie’
På TV 2 Charlie fortsættes efteråret med musik, når der inviteres til ’Fællessang på Charlie’. Her byder værten Johnny Reimar op til et musikalsk overflødighedshorn med tusindvis af glade mennesker, som elsker at synge med - og han spiller også selv et par af sine mest populære hits. Det farvestrålende dansktop-orkester Fede Finn & Funny Boyz leverer masser af musikalske indslag, mens den lune nordjyde Ib Grønbech sørger for munter underholdning hele aftenen. Johnny Reimar får også besøg af kendte solister, blandt andet Sussie & Leo, Lis & Per, Johnny ’Kandis’ Hansen og Bjørn Tidmann, som vil sørge for endnu mere af den gode stemning i løbet af hele efteråret.

’Spørg Charlie’
På TV 2 Charlie bydes velkommen til en helt ny sæson af ’Spørg Charlie’, hvor Michael Meyerheim styrer debatten mellem fire veloplagte paneldeltagere. I år får det garvede panel også selskab af Lisbeth Dahl, som sammen med Niels Hausgaard, Jens Gaardbo, Ulla Terkelsen, Signe Svendsen, Pernille Højmark, Jacob Haugaard og Erik Clausen vil give deres bud på sjove, kreative og brugbare løsninger på seernes store og små hverdagsproblemer.

’Spørg Charlie’ - premiere mandag 8. september kl. 21.50
’Charlie Quizzen’ - premiere lørdag 20. september kl. 20.45
’Fællessang på Charlie’ - premiere lørdag 20. september kl. 21.30
’Meyerheim Special’ - premiere torsdag 25. september kl. 21.50


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002