Kontakt os


 

Ny kanalchef til Discovery Networks Nordic
Onsdag 27. august 2008
Af Karsten Jensen
 
Discovery Networks Nordic ansætter Björn Albrektson som ny head of channels. Dette sker som led i Discovery Networks ambition om at styrke sine kanaler yderligere på de lokale nordiske markeder. Som kanalchef kommer Björn Albrektson til at have det overordnede nordiske ansvar for program, mar-kedsføring, on-air promotion og PR.

Björn Albrektson har arbejdet 25 år i den nordiske tv-branche, blandt andet med lanceringen af Sky Channel og derefter ti år hos Kinnevik/MTG, hvor han har haft diverse chefstillinger og været med til at lancere TV3, ZTV og Airtime.

De seneste syv år har Björn arbejdet på tv-produktionssiden, blandt andet fem år på Metronome Film & Television og senest som director of business development for Zodiak Television-koncernen.

”At komme tilbage til et tv-selskab er meget spændende i disse digitale tider, ikke mindst til et selskab som Discovery, som er verdens ledende mediekoncern indenfor fakta baseret under-holdning. Stigning i tv-seeningen, når det gælder niche-kanaler på bekostning af de traditionelle, brede tv-kanaler, har været helt klar i Norden de seneste år, og jeg tror, at dette bare er begyndelsen.

At samarbejde med Discoverys organisation både i Norden og internationalt og styrke Discovery Networks portefølje af kanaler i relevante målgrupper bliver en utrolig interessant og spændende udfordring. Som globalt og markedsførende selskab spiller Discovery kvalitets- og budgetmæssigt i en liga for sig, når det gælder programproduktioner. En af flere udfordringer er at optimere tv-seeningen ud fra denne solide base af programmer via gedigen lokal forankring og stort engagement for de respektive markeder og kanaler,” siger Björn Albrektson, ny kanalchef for Discovery Networks Nordic.

Vi er utrolig glade for at kunne præsentere Björn som ny kanalchef for Discovery Networks Nordic.

Med sin lange og meget gedigne baggrund i tv-branchen er vi overbevist om, at Björn kommer til at tilføre Discovery meget i den interessante fremtid, vi står overfor på det nordiske tv-marked. Vi har fuld tillid til at Björn på en inspirerende og fremadrettet måde kommer til at lede arbejdet med at optimere vores kanaler og vores udbud på bedste vis samt at forberede dem til stadig skiftende forudsætninger hvad gælder platforme, distribution og seeradfærd,” siger Jan Andreassen, general manager Discovery Networks Nordic.

Albrektson tiltræder stillingen den 1. september.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002