Kontakt os


 

Nedskæringer i DR fører til Zoo TV
Mandag 30. juni 2008
Af Karsten Jensen
 
Som den første attraktion i Danmark lancerer Givskud Zoo nu på deres nye hjemmeside sin egen net-tv kanal. Det er målet, at der dagligt oploades et nyt klip, så de mange gæster løbende kan følge med i, hvad der sker i parken.
”DR programmerne ’Bag kulisserne i zoo’, der er gået tæt på dyrene og livet i Givskud Zoo, har gennem årene haft meget store seertal, og de har haft meget stor betydning for kendskabet til og markedsføringen af parken. Siden Danmarks Radio valgte at indstille produktionen af udsendelserne, har vi overvejet muligheden for selv at producere programmer fra Givskud Zoo. Nu er tiden inde da teknikken er til stede, og at danskerne efterhånden er kommet i gang med at se tv på nettet,” udtaler direktør Richard Østerballe.

”Vores park er et levende sted, hvor der altid sker noget nyt, så vi frygter ikke, at vi løber tør for de gode historier,” fortsætter han.

Det er erfarne kræfter, der står bag kameraet og klippebordet. Givskud Zoo har ansat produceren Hanne Ørnbjerg (foto), der har 20 års erfaring som producer hos DR, og blandt andet står bag de mere end 50 udsendelser – ’Bag kulisserne i zoo’ og programmerne om det uregerlige næsehorn Brutalis.

”Det er en spændende udfordring at skulle lave tv til nettet. Vi skal have fundet den rette form til det nye medie, for det foregår klart på andre præmisser, at lave tv på nettet,” siger Hanne Ørnbjerg.

Givskud Zoo, der også går under navnet Løveparken modtager hvert år rigtig mange billeder fra gæster, der har besøgt parken. Med Zoo TV tages nu også i mod gæsternes egne videooptagelser.

”Erfaringerne med fotos viser, at gæsterne fanger mange sjove situationer, så vi tror, at der må være mange gæster, der ligger inde med skægge eller flotte optagelser fra deres besøg, som de gerne vil dele med andre zooentusiaster,” forklarer Østerballe.

Zoo TV kan ses på http://tv.givskudzoo.dk/tv?vid=23


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002