Kontakt os


 

Lars Hjortshøj til TV3 på 'Sandhedens Time'
Tirsdag 27. maj 2008
Af Karsten Jensen
 
Når TV3 til efteråret præsenterer seerne for et af tidens mest omdiskuterede program-formater, 'Moment of Truth', bliver det med den 40-årige Lars Hjortshøj som vært.
Programformatet 'Moment of Truth' kommer på TV3 til at hedde 'Sandhedens Time'. Det går i al sin enkelthed ud på, at en deltager skal tale sandt om sig selv og sit liv og besvare en række spørgsmål om samme.

Spørgsmålene bliver sværere og sværere at besvare - men taler man sandt, kan man vinde 500.000 kroner.

Hver uge sidder en ny deltager klar i studiet. Alle deltagere udsættes for en løgnedetektor. Taler man usandt, ryger man ud. Taler man sandt, går man videre.

Nogle gange vil sandheden måske være ilde hørt, men man når ligesom i den virkelige verden oftest længst ved at sige sandheden. Og i TV3s program tæller kun sandheden.

"Tv skal rykke grænser og udfordre seerne - og det gør 'Sandhedens Time' i den grad. Vi er i fuld sving med at planlægge den danske version og er lige nu ved at finde deltagere til programmerne. Jeg glæder mig meget til at komme i gang - og jeg kan som vært garantere, at det bliver både overraskende, underholdende og medrivende tv. Men naturligvis lavet på dansk med et glimt i øjet. Vi vil underholde, og vi vil honorere dem, der taler sandt. Og vi vil gøre det med humor. Heldigvis er jeg opdraget med, at man kommer længst ved at tale sandt - og det må man sige, i den grad er tilfældet i dette program," siger Lars Hjortshøj.

"TV3 og TV3+ rykker på mange fronter i disse år. Her gør vi det med tidens måske mest underholdende quiz, hvor det at tale sandt kan være svært for deltagerne. Vi har nogle regler i showet, som betyder, at folk kan undlade at svare på spørgsmål - og vi gør meget for at finde den rette balance for både seere og deltagere. Til den opgave er Lars Hjortshøj en genial vært.

Vi har længe ønsket os Lars Hjortshøj på værtssiden, og vi har hele tiden haft ham i kikkerten til netop "Sandhedens Time", hvorfor jeg glæder mig meget til at præsentere seerne for det nye program i efteråret," siger TV3s programchef, Morten Mogensen.

Lars Hjortshøj blev ansat på TV3 i april 2008 - og det var netop med dette helt unikke program for øje.

I efteråret 2008 tager TV3 hul på 'Sandhedens Time' med Lars Hjortshøj som vært. Man kan nu melde sig som deltager i programmet via www.tv3.dk - og optagelserne vil finde sted henover sommeren.

Læs mere:
http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=16325


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002