Kontakt os


 

Lisbeth Østergaard og Bubber bliver værter på 'Varm på is'
Fredag 21. december 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lisbeth Østergaard, skøjteprinsessen Mikkeline Kierkgaard og Bubber står klar på isen, når TV 2 til februar blænder op for et nyt underholdningsprogram for hele familien med titlen 'Varm på is' - og dermed ikke med titlen 'Vild med isdans', som hidtil antaget.
Fra februar skal Lisbeth Østergaard, Mikkeline Kierkgaard og Bubber hver fredag styre 'Varm på is', hvor kendte danskere - med is i maven - skal udfordre sig selv og deres skøjtetalent.

Bubber og Lisbeth Østergaard er værter, mens Mikkeline Kierkegaard er dommer, coach og vært på det ugentlige optaktsprogram, der følger træningen tæt på og varmer op til fredagens store direkte show.

"'Vild med dans' har lært os styrken i og glæden ved, at man som nation kan engagere sig i passionerede mennesker, der giver alt, hvad de har i sig, når vi får lov til at se dem udvikle sig fra uge til uge på tv," siger TV 2's underholdningschef, Gitte Madsen, som er redaktør på 'Varm på is'. Hun fortsætter:

"Samtidig er 'Varm på is' helt sig selv - en hel ny magisk arena for de kendte at boltre sig på. Det er vildt og kræver mere end almindeligt mod at gå på isen, og det glæder vi os utroligt til at vise familiepublikummet foran skærmen fredag aften."

Værterne

Bubber har årelang erfaring som vært i store direkte underholdningsprogrammer på TV 2, senest i 'Scenen er din'.

Lisbeth Østergaard er en af de stærkeste profiler fra TV 2 Radio, og har som tv-vært tidligere styret slagets gang i 'Zulu Djævleræs' på TV 2 Zulu. Hun var også med som deltager i årets udgave af 'Vild med dans'. Lisbeth Østergaard er selv meget fascineret af skøjteløb, som hun både har dyrket selv og levet med i som trofast fan af ishockeyklubben Herning Blue Fox.

Mikkeline Kierkgaard er den mest vindende danske, kvindelige skøjteløber nogensinde og har 20 års erfaring som international konkurrence- og showløber. Mikkel Kierkgaard, der til dagblig bor i Berlin, deltager netop nu i anden sæson af tyske Pro7s 'Stars auf Eis.'


Stort hit i England

Det britiske format 'Dancing On Ice' er udviklet af Granada til ITV og har skabt en sand skøjtebølge i England. I Danmark produceres programmet af Nordisk Film & TV.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002