Kontakt os 

Ny vært på Paradise Hotel er selv tidligere deltager i Paradise Hotel
Fredag 28. september 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det bliver den 21-årige Rikke Gøransson, der i den kommende sæson af Paradise Hotel på TV3 vil byde velkommen indenfor på luksushotellet i Mexico. Rikke afløser Ibi Støving. Rikke Gøransson er helt ny som vært, som selv tidligere har været deltager i Paradise Hotel, og hun er lige nu aktuel på tv hver mandag aften som deltager i årets Robinson Ekspedition. Hun stammer fra Smørum og bor i København.
"Siden vi fik nyheden om Ibis graviditet, har vi arbejdet på at finde den rette vært til det populære program. Og vi er meget glade og stolte over nu at kunne præsentere en helt ny tv-vært. Seerne fik desværre ikke lov til at se ret meget til Rikke i sidste sæson af Paradise Hotel, da hun røg ud allerede i andet afsnit.

Men hun satte sig allerede dengang fast i vores bevidsthed, fordi hun brænder igennem skærmen på den helt rette måde. Igennem forskellige skærmtests har hun siden bevist, at vi så rigtigt: Hun har simpelthen slået benene væk under alle, der har set hende i en værtsrolle.

Jeg ser derfor meget frem til, at seerne møder hende som vært, da hun - sin unge alder til trods - har alle de værktøjer, der skal til for at blive et stort tv-navn og en fremtrædende vært på TV3," siger TV3's programdirektør, Jakob Mejlhede.

Til sin nye opgave som vært på Paradise Hotel siger Rikke: "Jeg er klar over, at det er en kæmpe udfordring og opgave, jeg har sagt ja til. Men det er en chance, jeg umuligt kunne takke nej til. Jeg er beæret over, at TV3 har valgt mig til at stå i spidsen for et af de mest succesfulde programmer på kanalen. Og selvom det bliver svært at udfylde Ibis sko - eller rettere stiletter, så vil jeg gøre mit bedste for at vise, at de så rigtigt, da de valgte at satse på mig som vært.

Jeg glæder mig til at vise seerne nye sider af mig selv som vært i Paradise Hotel"

Optagelserne til den 4. omgang af Paradise Hotel går i gang i midten af oktober måned og ventes at have premiere i foråret 2008 på TV3.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002