Kontakt os 

Viasat øger antallet af tv-pakker
Torsdag 27. september 2007
Af Karsten Jensen
 
Viasat følger nu andre programudbydere og fra den 1. november tilbyder Viasat nu seks overordnede pakker, der giver kunderne 31 forskellige kombinations- muligheder i forhold til at skræddersy en tv-pakke, der er tilpasset lige præcis deres interesser og behov. Den nye pakkestruktur skal være med til at give kunderne mere af den fleksibilitet og valgfrihed, de efterspørger.
"Vi har i en lang periode været i dialog med vores kunder om at finde en model, som kunne tilfredsstille deres behov for fleksibilitet og valgfrihed, når det kom til tv-underholdning. Viasats nye pakkestruktur er resultatet. Med seks forskellige pakker hver med deres tema, og muligheden for at foretage 31 forskellige kombinationsmuligheder kan kunderne nu få en TV-pakke tilpasset deres interesser. Derved sikrer vi, at de betaler for et produkt, de til fulde bruger og har glæde af,” siger adm. direktør hos Viasat, Kim Poder.

I dag tilbyder Viasat tre pakker – basis, sølv og guld, men fra 1. november er der hele seks temapakker: Bonuspakken som indeholder DR1, DR2 og TV2 samt de to populære kommercielle kanaler TV3 og TV3+. Denne pakke følger med uanset hvilken af de 31 kombinationer, der falder i kundens smag. Kunden kan frit vælge mellem 5 andre pakker, som er: Dokumentar, Underholdning og Nyheder, Børn og Musik, Sport samt Film.

Den nye pakkestruktur tilbydes i første omgang til kunder, der har satellit-tv. Alle Viasats kunder overgår til den nye struktur den 1. november, og selvom de nye pakker er forskellige fra de tre eksisterende, vil ingen kunder miste kanaler ved overgangen til det nye system. Viasats målsætning er, at den nye pakkestruktur også vil være tilgængeligt via bredbånds-tv.


Kanalindhold i de seks pakker:

Bonuspakken:
DR1, DR2, DR Extra, TV2, TV3, TV 3+ og Viasat Ticket

Underholdning og Nyheder:
TCM, Hallmark, Viasat Crime, E, TV 2 NEWS BBC World, CNBC Europe, CNN, Viasat 8, DW-TV, Bloomberg Television

Dokumentar:
Viasat Explorer, Viasat Nature, National Geographic, Viasat History, Travel Channel, Zone Reality og God Channel

Børn og Musik:
Cartoon Networks, Jetix, Nickelodean, Disney Channel, Toon Disney, Disney Playhouse, Viasat Z, VHR, MTV, P1, P3, DR Classic og Viasat Music

Sport:
TV 2 SPORT, Viasat Sport 2, Viasat Sport 3, MU TV, Milan Channel, Chelsea og Liverpool

Film:
De 6 TV 1000 kanaler, Spice og Playboy

Ifølge tvnyt.coms oplysninger er Canal Digital også på trapperne med en relancering af deres tv-pakker.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002