Kontakt os


 

Selector skifter navn
Onsdag 26. september 2007
Af Karsten Jensen
 
TDC relancerer sine produkter, og TDC Kabel TV-divisionen kommer som tvnyt.com forleden skrev, til at hedde YouSee. I dag afslører TDC, at Selector også skifter navn. YouSees selvstændige profil bliver meget tydelig. Der bliver tale om en markant ny stil, attitude og synlighed, bygget op omkring navnet og en helt ny, stribet designlinie. Det vil bl.a. kunne ses i virksomhedens annoncering.
Sammen med det nye navn kommer der også nye priser, nye løsninger og nye produkter. Webspeed vil fremover hedde YouSee Bredbånd, Selector skifter navn til YouSee Digitalt kabel-tv og Cabletalk bliver til YouSee Telefoni

”Vi er allerede et selvstændigt selskab i TDC-koncernen, og det ændrer vi ikke på. Men TDC har mere glæde af os med en stærk selvstændig profil, og det opnår vi med det nye navn. YouSee giver os langt bedre afsæt til at fortælle om alle de produkter, vi markedsfører: Kabel-tv – Bredbånd – Telefoni,” fortæller Niels Breining, adm. direktør i YouSee.

”Med det nye navn viser vi, at vi er meget mere end Danmarks førende distributør af traditionelt tv. Vi er også førende på markedet for digitalt tv, og den position vil vi udbygge. Vores placering som Danmarks næststørste bredbåndsudbyder skal cementeres med endnu flere bredbåndskunder.

Det vil vi bl.a. sikre ved at fordoble vores bredbåndshastigheder indtil flere gange i løbet af det kommende år. Vi vil endvidere i højere grad markere os med gode priser på vores telefoniprodukt. På tv-delen vil vi inden for det næste halve år blive mere synlige som fremtidens førende leverandør af hdtv. Vores kommende digitalbokse vil alle være baseret på hdtv,” siger direktør Niels Breining.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002