Kontakt os


 

Successerien 'Heroes' nu på Kanal 4
Mandag 13. august 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Torsdag den 23. august har Kanal 4 premiere på den nye drama-serie 'Heroes', som har taget både publikum og kritikere med storm. Senest er det blevet til hele otte Emmy-nomineringer samt kåringen som intet mindre end ’årets tv-program’ af The U.S. Television Critics Association.
'Heroes' er en dramaserie med Sci-fi elementer og omhandler (tilsyneladende) helt almindelige mennesker, som gradvist opdager, at de er i besiddelse af naturstridige evner. Det virker måske tillokkende at kunne blive usårlig eller at kunne flytte sig i tid og rum, men det viser sig hurtigt, at evnerne kan være svære at kontrollere og oftest er lige så krævende som spændende.

Én efter én introduceres de forskellige karakterer og deres super-evner: blandt dem Nathan Petrelli, som kan flyve, kunstneren Isaac Mendez, der opdager, at han maler motiver, der viser fremtiden, den populære cheerleader Claire Bennet, som er blevet fysisk resistent over for sår og skrammer på kroppen, og japaneren Hiro Nakamura, der indser, at han kan påvirke tid og rum. Derudover er der politibetjenten Matt Parkman, der kan høre andre menneskers tanker, den enlige mor Niki Sanders, hvis spejlbillede gemmer på en hemmelighed og endelig genetikprofessoren Mohinder Suresh, der under efterforskningen af sin faders forsvinden, kommer på sporet af hemmeligheden om superkræfterne.

Plottet lyder måske som X-Men, men seerne vil hurtigt opdage, at Heroes har sin helt egen stil med charmerende karakterer og et personligt tonefald. Serien har haft stor succes i USA, hvor den har opnået fornemme seertal, mens intrigerne og de forskellige karakterer er til ivrig diskussion på diverse fan-sider på nettet. Vil det lykkes de gode at afværge den forestående katastrofe, overtager de onde missionen - og hvem er helt præcist de gode og de onde?

Første afsnit af serien havde 14.3 millioner seere, da den blev vist i USA. Det er de bedste seertal i fem år for en NBC-dramaserie-premiere. 'Heroes' har fortsat over 14 millioner seere hver uge.

Tim Kring, manden bag serien, er tidligere kendt for at have skabt 'Crossing Jordan', samt for at have produceret og skrevet flere afsnit af 'Providence'.

'Heroes' har netop vundet prisen som ’årets tv-program’, der uddeles af The U.S. Television Critics Association, og serien er endvidere nomineret til otte priser ved årets Emmy-uddeling – bl.a. som årets bedste dramaserie i et stærkt felt, der også tæller Kanal 4 serierne 'House' og 'Greys hvide verden'.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002