Kontakt os


 

Seerne vælger tre bedste afsnit af 'Venner'
Mandag 30. juli 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 viser nu seernes favoritafsnit fra komedieserien 'Venner'. Over tre onsdage i august: den 8., 15. og 29. - er det seerne, der via en afstemning på venner.tv2.dk bestemmer, hvilke afsnit som skal rulle over skærmen, og der kan stemmes i kategorierne 'Bedste flashback', 'Ross & Rachel' og 'Bedste bryllup'. Afstemningen slutter kl. 14 på de respektive udsendelsesdage - og afsnittet med flest stemmer vises kl. 21.25.
Bedste flashbach

Med jævne mellemrum har seerne fået et tilbageblik i de seks uadskillige venners liv i serien 'Venner', men hvilket flashback var det bedste? Er det det med hjemmevideoen fra forberedelserne til skoleballet, hvor Ross viser sig at have været en større gentleman, end Rachel var klar over? Er det den episode, hvor Monica var tæt på at falde for Joey, hvor Rachel kyssede Chandler, og hvor Phoebe trøstede Ross? Eller er det det afsnit, hvor vennerne tænker tilbage på deres livs hidtil værste Thanksgiving?


Ross & Rachel

Selv om Rachels og Ross' forhold og venskab i årenes løb har været særdeles stormfuldt, er der vist ingen tvivl om, at de to altid har hørt sammen - på en eller anden facon. Men hvilket afsnit med de to i centrum er det bedste? Er det det, hvor Ross er så sygeligt jaloux, at Rachel foreslår, at de "holder pause"? Episoden, hvor Rachel føder sit og Ross' barn efter 21 timers veer? Eller afsnittet, hvor de to giver pokker i det hele og kaster sig over hinanden midt i en udstilling på det forhistoriske museum, hvor Ross arbejder?


Det bedste bryllup

Nogle af de absolutte højdepunkter i serien har været de afsnit, hvor bryllupsklokkerne har bimlet, men hvilket bryllup var det bedste? Var det det, hvor Ross uheldigvis kom til at sige "Rachel", selv om han skulle have sagt "Emily" i kirken? Var det Monicas og Chandlers store dag, der i lang tid så ud til at gå i vasken, fordi gommen i sidste øjeblik fik kolde fødder? Eller var det Phoebes ja til Mike ved en improviseret højtidelighed midt på gaden i et snedækket New York?


Der er mulighed for at stemme og læse mere på venner.tv2.dk.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002