Kontakt os


 

Ledelse for DR's nyhedsdivision på plads
Fredag 25. maj 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR har nu fundet den endelige sammensætning af ledelsen i den nye nyhedsdivision 'DR Programmer/nyheder'. Med udnævnelsen af den sidste af fire programchefer er alle brikker på ledelsesholdet i DRs nye nyhedsdivision nu faldet endeligt på plads, oplyser DR. Naja Nielsen (billedet), som i dag er redaktør for nyheder, aktualitet og sport i chefredaktionen - er netop udnævnt som den sidste af de i alt ni chefer.
Hele ledelsesholdet i DR Programmer/nyheder kommer dermed til at se sådan ud:

- Divisionschef: Ulrik Haagerup

- Programchefer (ansvarsområder i parentes): Henrik Keith Hansen (TV-Avisen 18.30, 21.00 samt 21 Søndag), Betina Bendix (Radioavisen), Per Bjerre (Nye Medier) og Naja Nielsen (Magasinerne Penge og Horisont, tværmedielle projekter og nye formater).

- Menneskechefer - og deres ansvarsområder: Eva Højrup: medarbejderne i Nyhedsrummet, Jens Grund: medarbejderne på Indland, Idé-redaktion, Fakta og praktikanter, Kristian Mouritzen: medarbejderne på Udland, Politik og Penge-redaktionen, Pia Kielstrup: produktionsteknikerne.

I den nye organisering af DR Programmer i divisioner opererer man med programchefer og menneskechefer - i daglig tale p-chefer og m-chefer.

Programcheferne har det kunstneriske og indholdsmæssige ansvar i forbindelse med aftaler med chefredaktionen og eksterne samarbejdspartnere, udvikling af programmer og projekter med mere.

Menneskechefer har personaleansvaret og overblikket over de samlede kompetencer, så de kan sammensætte det bedste hold til de forskellige projekter. De skal i højere grad fungere som coach for medarbejderne end chef i traditionel forstand.

- - -

Foto: Naja Nielsen, der i dag er redaktør med ansvar for nyheder og sport i chefredaktionen på DR1, er netop udnævnt som den sidste af fire programchefer i ledelsen af DR Programmer/nyheder. (Fotograf: Kasper Lange)


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002