Kontakt os


 

Canal+ lancerer to nye HD-kanaler
Onsdag 28. februar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I løbet af 2007 vil Canal+ vise 190 kampe fra Premier League, Elitserien og Allsvenskan i HD-format. Samtidig øges antallet af film og tv-serier i HD markant fra 40 til 150 titler. Derfor lancerer Canal+ nu to separate HD-kanaler. En, der udelukkende viser sport, og én, der viser film og tv-serier. De to nye kanaler, Canal+ Sport HD og Canal+ Film HD, vil søge at gøre op med myten om, at der ikke er noget spændende indhold i HD-kvalitet i Danmark.
Der er dømt førsteklasses stadion-oplevelser med den bedste fodboldliga, Premier League, og med en perlerække af de største Hollywood-produktioner og danske filmsucceser er der mere end rigeligt at nyde i fremtidens tv-format HD, skriver Canal+ i en pressemeddelelse.

Abonnenter med Canal+ Totalpakke fra Canal Digital vil få en komplet pakke med populær sport, en række storfilm og flere af de kritikeroste tv-serier fra Canal+ i fantastisk billedkvalitet.

Den kommende weekend sendes kampe fra Premier League på Canal+ Sport HD, og på Canal+ Film HD viser i marts en stribe storfilm. Blandt disse film er 'A History of Violence', 'Madagascar', 'Sin City', 'Zozo', 'Meet the Fockers', 'War of the Worlds' og i april bydes på 'King Kong', 'Star Wars Episode 3: Sith fyrsternes hævn', 'Brokeback Mountain', 'München' og Susanne Biers oscarbelønnede 'Efter Brylluppet'.

Udover disse filmtitler byder Canal+ Film HD også på de tv-serier i HD-kvalitet. Bl.a. serier som 'Heroes', 'Rome', 'Dexter', '30 Rock' og 'Weeds'.

"Med to HD-kanaler får abonnenterne et fantastisk tilbud, krystalklare billeder, større valgfrihed og et bedre programtilbud", udtaler Country Manager for Canal+, Morten Bank.

Han fortsætter: "Det findes ca. 500.000 'HD-ready' tv-skærme i de danske hjem. Men samtidigt med at mange hjem er HD-ready, så har udbudet været HD-empty. Det laver Canal+ nu om på ved at tilbyde vores abonnenter to kanaler med det bedste indhold".

Det er kun abonnenter med Canal+ Totalpakken og en HD-modtager fra Canal Digital, som får tilgang til begge HD-kanaler.

Kabelkunder får tilgang til Canal+ Film HD via TDC og Telia Stofa.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002