Kontakt os






 

Louise Wolff vært på 'Aftenshowet på DR1'
Mandag 30. oktober 2006
Af Karsten Jensen
 
Så er den sidste kvindelige vært fundet til DR1s nye aktualitetsshow med titlen ’Aftenshowet på DR1’. Dermed er værtsteamet fuldtalligt godt to måneder før premieren direkte fra den sorte busterminal på Rådhuspladsen i København. Navnet er Louise Wolf, der er en kendt stemme på P3
De færreste vil genkende hende på gaden - endnu. Til gengæld kan rigtig mange kende hendes stemme. Hun er 28 år og hedder Louise Wolff - og så bliver hun en af de fire værter på ’Aftenshowet på DR1’, der får premiere 1. januar kl. 18.

I øjeblikket sørger Louise Wolff for at give danskerne en god start på dagen i ’Go’Morgen P3’, og det er hun glad for. Men udsigten til at give danskerne den bedste start på aftenen, som vært på DR1s nye aftenshow, er en udfordring, hun ikke har kunnet sige nej tak til:

"Som min kollega og kommende medvært på programmet, Mads Steffensen, har sagt til mig: "Nogle gange må man sgu bare lukke øjnene og springe ud fra 10-meter vippen", og det føler jeg nok, at jeg gør. Men jeg tør, fordi jeg ved, at der står et rigtig stærkt hold bag," siger Louise Wolff.

Den kommende tv-vært startede radiokarrieren i januar 2001 som praktikant på P3's ’De Professionelle’. Efterfølgende har hun lavet ’Boogie Radio’, ’Strax’ og ’Stram Op’ på P3 og nu ’Go’ Morgen P3’.

Louise har læst Medievidenskab på Aarhus Universitet og har desuden taget en del af diplomuddannelsen i journalistik på Journalisthøjskolen og Syddansk Universitet. Louise Wolff har også forsøgt sig som vært på TV 2-programmet ’Rundfunk’, hvor hun var i et år. Men trods den erfaring er Louise meget ydmyg.

"Jeg bliver jo lidt af en grønskolling i selskab med mine kommende medværter Sisse Fisker, Mads Steffensen og Peter Kær. Men det er betryggende, at de andre har så meget erfaring, som jeg kan få lov at trække lidt på. Og nu er jeg jo så heldig at få en medvært i Peter Kær, som vel i denne sammenhæng kan betegnes som verdens bedste livline," siger Louise Wolff med et smil.

DR1-chef Ulla Pors er særdeles forventningsfuld og begejstret med udsigt til, at Louise Wolff bliver en del af værtsteamet på ’Aftenshowet på DR1’:

"Louise Wolff er en stor stjerne in spe. Hun har denne fantastiske egenskab at kunne kombinere sin skarpe journalistiske sans med en hurtig evne til at dreje situationen i en sjov og interessant retning. Derfor er hun også den perfekte vært til vores nye aktualitetsshow," siger Ulla Pors.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002