Kontakt os


 

'Rabatten' får ny vært og ny indpakning
Fredag 13. oktober 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR's forbrugerprogram 'Rabatten' får ny vært, nyt udseende og en indholdsmæssig ansigtsløftning. Den nye vært bliver journalist Ulrik Aarhus, 32 årig sønderjyde og tidligere morgenvært på Københavns Radio. DR fortæller, at han fra den 26. oktober med sikker sans for pris, kvalitet og tid vil guide seerne gennem hverdagens forbrugsjungle.
"For mig er det et drømmejob at blive vært på 'Rabatten'. Helt tilbage fra 'Rene Ord For Pengene' har jeg siddet klinet til skærmen, når der er blevet sendt forbruger-journalistik fra Århus. Andre laver tv om, hvad der er galt med produkter eller firmaer. Jeg vil langt hellere lave fjernsyn om tips, tricks og smarte fiduser, som folk kan bruge til noget.”

Ulrik Aarhus fortæller videre: ”Jeg går meget op i at finde frem til de gode varer og så prutte om prisen. Det er simpelthen en tilfredsstillelse for mig at gøre et godt kup - og så elsker jeg at fortælle andre om det.”

Sparehistorierne vil stadig være et bærende element i programmet, men der vil blive lagt mere vægt på varernes kvalitet. Hvilken vare er bedst til prisen? Et andet nyt element i 'Rabatten' vil være gode råd om, hvordan forbrugerne kan spare på tiden.

”Det nye 'Rabatten' passer i virkeligheden perfekt til mig. Jeg vil meget gerne spare penge og gerne mange penge, men jeg orker ikke at bruge flere timer på at spare et par kroner. Jeg har da blandet min egen sprinklervæske - men det gjorde jeg nu ikke for besparelsen, men mere fordi det var sjovt!” forklarer Ulrik Aarhus.

'Rabatten' vil løbende teste udvalgte produkter for at finde frem til, hvilken vare, der er bedst til prisen. Samtidig vil varesortimentet blive udvidet til også at omfatte varige forbrugsgoder. F.eks. vil 'Rabatten' teste videokameraer og espressomaskiner for at finde den bedste model til den rigtige pris. Tipsklubben vil blive genåbnet og Ulrik Aarhus vil præsentere seernes tips og gode råd samt anbefale gode links til nyttige hjemmesider på Internettet.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002