Kontakt os


 

Plummer undskylder pinlig tv-anmeldelse af DR-program
Fredag 29. september 2006
Af Thomas Nielsen
 
DR's generaldirektør har øjensynligt et problem med sin åbenmundethed. Efter en tv-anmeldelse i Ekstra Bladet, hvori Kenneth Plummer kritisk sabler DR's eget program, 'Kender du Typen', ned, må han nu rykke ud med en undskyldning til medarbejderne på programmet.
Medarbejderne på DR-programmet 'Kender du typen' raser over deres øverste chef, generaldirektør Kennth Plummer, som i en tv-anmeldelse i Ekstra Bladet åbent lufter sin ærlige utilfredshed med programmet.

I den famøse tv-anmeldelse skrev Kenneth Plummer bl.a.:

"Vi skal givetvis have noget for enhver smag, men den type programmer siger ikke mig noget - og af og til tænker jeg på, om den slags overhovedet hører hjemme på DR, eller om vi burde overlade den bane til de kommercielle kanaler".

Omtalen af programmet fik omgående medarbejderne på programmet til at fare i blækhuset, og i DR's personaleblad, DRåben, lufter de deres frustration og harme over deres chefs holdning.

Redaktør Signe Aggerholm fra 'Kender du Typen' skriver i personalebladet, at hun mildest talt er forundret over, at DR's generaldirektør "i den grad dizzer et program ved offentligt at lufte sine overvejelser om, hvorvidt programmet overhovedet burde være lavet, før jeg har hørt om det fra oven".

Generaldirektøren har efterfølgende måttet rykke ud med en undskyldning i DRåben:

"Jeg har i DRåbens debat – og på anden vis – modtaget en del kritik i forbindelse med min tv-anmeldelse. Jeg vil gerne tage kritikken til mig. Det var ikke i orden, og jeg vil gerne sige undskyld", skriver Kenneth Plummer ifølge Ritzau.

Det er ikke første gang at generaldirektøren er på konfrontationskurs med sine medarbejdere. I sommeren 2005 høstede han kraftig kritik fra en del af DR's journalister, efter kritiske udtalelser om den redaktionelle linie i P1.

Se artikel: http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=11545


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002