Kontakt os


 

The Voice ’06
Tirsdag 25. juli 2006
Af Karsten Jensen
 
Igen i år slår The Voice og The Voice TV dørene op til et brag af en Live koncert i Tivoli, når The Voice '06 går i luften søndag den 20. august kl. 19-23. Med en stjernespækket parade af tidens største danske artister hylder The Voice-stationerne dansk musik og fejrer samtidig The Voice TV’s 2. års fødselsdag helt i den danske musiktv-stations ånd.
I en tid, hvor store live arrangementer i Danmark pr. automatik kører de internationale stjerner i stilling, når det virkelig skal være flot, præsenterer The Voice 06 med stolthed årets hotteste danske line-up.

"The Voice´06 byder på et fantastisk dansk line up, og vi er stolte over at have del i, at den danske musikscene har udviklet sig så professionelt de sidste år. Da The Voice TV startede for 2 år var det med et ønske om at støtte op om især den lokale danske musikscene. Dermed åbnede vi bl.a. for alvor op for det danske musikvideomarked, og det betyder, at der i dag bliver produceret flere danske musikvideoer end nogensinde før af utrolig høj kvalitet. De danske kunstnere boomer, og det er fedt at se, at artister som Nik&Jay, som vi har bakket op om fra start, faktisk ER de største stjerner i målgruppen lige nu”, siger The Voice TV’s programdirektør Dennis Johannesson.

"Dansk musik holder, og de unge elsker det - og det markerer vi bl.a. hvert år i Tivoli ved at uddele en pris til årets danske kunstner,” siger en forventningsfuld Dennis Johannesson forud for året Voice-koncert.

The Voice '06 koncerten i Tivoli er den 2. i rækken af årets 4 nordiske koncerter, der efter startskuddet i Sverige den 19. august besøger Danmark, Norge og Finland med et set-up af de hotteste af landenes egne stjerner krydret med enkelte udenlandske navne.

Således, præsenteret af The Voice TV’s egne værter Mikkel Kryger og Infernal-sangerinden Lina Rafn, kan det danske publikum den 20. august glæde sig til at opleve; Nik & Jay; Bryan Rice; L.O.C; Niarn; Joey Moe; Alex; Mark Johnsson; Outlandish og Jokeren, de amerikanske storhittere; Fuck it (I don't want you back) Eamon, R&B hotti'en T-Pain og sanglærken Stacie Orrico samt de nye store svenske navne Darin og Basshunter m. det uundgåelige sommerhit Boten Anna.

Sidste år fyldte The Voice og The Voice TV Tivoli med godt 38.000 musikelskere, og succesen tegner til at fortsætte. Lyttere og seere er vilde for at vinde billetter til eventen, og som noget særligt kan de heldige i år møde udvalgte artister og vinde adgang til et særligt VIP-område med ekstra godt udsyn til kunstnerne i form af en snake-pit tæt på scenen.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002