Kontakt os


 

TV 2 og Zulu klar med 250 timers OL-sending
Mandag 30. januar 2006
Af Karsten Jensen
 
Når den olympiske flamme tændes på det nybyggede Stadio Olimpico i Torino, fredag den 10. februar 2006 og officielt åbner det 20. Vinter-OL, er det begyndelsen på 17 dage i sne og på is for de ca. 2.500 deltagere. De dyster i syv sportsgrene fordelt på 15 discipliner, hvor de kæmper om 82 medaljesæt på 14 konkurrencesteder i tre olympiske byer. TV 2 sender direkte fra begivenhederne og sender samlet mere end 250 timer fra de olympiske lege i Italien.
TV 2 Sporten har valgt at koncentrere live-dækningen omkring de klassiske olympiske
idrætsgrene. Der sendes fra de alpine skiløb, langrend og biathlon (skiskydning).

Flemming Toft vil sammen med Stephan Ghisler følge de nordiske bestræbelser på at leve op til de store olympiske traditioner i langrend, mens Dennis Ritter vil kommentere det norske ikon Ole Einar Bjørndalens forsøg på at gentage triumfen fra Salt Lake City med firdobbelt guld i biathlon.

På TV 2 Zulu sendes samtlige de danske curlingkvinders kampe, fra første opgør.

TV 2 Zulu viser også samtlige kampe i den olympiske ishockeyturnering. Det sker med Jimmy Bøjgaard, Thomas Kristensen og Frits Nielsen ved mikrofonerne. Det er også

TV 2 Zulu, der sender fra dramaernes højborg, kunstskøjte-arenaen. Her vil Anna Louise Didriksen og Charlotte Falkentoft følge begivenhederne.


Programmet ’Ciao Torino’ giver seerne mulighed for at opleve alt det bedste fra de olympiske lege i Torino.

Dagens første ’Ciao Torino’ sendes hver dag fra kl. 18.25 til kl. 19 og går tættere på alt det bedste og værste fra dagens konkurrencer i Italien. Præsenteret af værterne Sisse Fisker og Frederik Lauesen. De vil give seerne olympiske øjeblikke fra dagen. Både fra de transmissioner som TV 2 og TV 2 Zulu allerede har sendt - og fra de øvrige OL-konkurrencer. Derudover vil TV 2 Sportens reportere og kommentatorer være med direkte fra Torino – og gå tæt på hver enkelt vinter-idrætsgren.

’Ciao Torino’ kommer også i en sen udgave hver dag - med alle de discipliner, der ikke var færdigafviklet til det tidlige program. Og med en række andre elementer. Dagens ’Cool or Fool’ finder OL’s største solstrålehistorie og udpeger dagens største bommert.

’Dagens Detalje’ fra alle discipliner vil blive fundet, og seerne vil blive bedt om at tage stilling til dagens mest kontroversielle øjeblik i Torino. ’Husker Du’ vil hver dag føre seerne tilbage til et af de øjeblikke fra Vinter-OL’s historie, og ’Dagens Flamme’ giver et bud på hvilken af dagens konkurrencer, der går over i historien. Det sene program lukker og slukker for dagens OL-begivenheder - og kigger frem mod morgendagens discipliner.

Foto: ’Ciao Torino-værterne’ Sisse Fisker og Frederik Lauesen.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002