Kontakt os


 

Nye programmer på MTV
Mandag 30. januar 2006
Af Karsten Jensen
 
Efter den danske lancering i maj 2005 fortsætter MTV iflg. nye tal fra Gallup med fremgang på markedet. Sammenligner man perioden efter lanceringen og året ud med samme periode året før, har MTV oplevet en sharestigning (blandt alle kommercielle stationer) på 64 pct. i målgruppen 15-24 år fra 1.5 pct. til 2.5 pct. Den største stigning har fundet sted ved musikformater som MTV Fahrenheit og Euro Top-20. Succesen fortsætter i 2006, hvor de tre første uger af januar ligger klart over gennemsnittet for perioden siden lanceringen.
”Vi har siden lanceringen i maj sidste år haft stort fokus på den danske musikscene, der befinder sig i en spændende udviklingsfase. Dette fokus vil vi fastholde i 2006, hvor vi ønsker at forstærke vores position som eksponent for både dansk og international musik, upcoming og etablerede bands. Vi vil fortsat fastholde rollen som udfordrer, når de danske seere skal introduceres til morgendagens stjerner, hvad enten det er Arctic Monkeys, danske Spleen United eller Pussycat Dolls. Som et led i vores musikstrategi er det derfor en naturlig udvikling at introducere musikformater i prime time,” udtaler kanalchef for MTV i Danmark, Kenneth Kristensen.

Mandage kl. 20 sendes seernes top 10 liste MTV Fahrenheit med de mest populære videoer fra ind- og udland.

Tirsdage kl. 20 er der godt nyt til alle fans af hip hop og rap. Det klassiske og stilskabende MTV-show Yo! MTV Raps vender tilbage til de danske TV-skærme med den bedste og nyeste hip hop fra Danmark og det store udland.

Onsdage kl. 20 blændes der op for et andet klassisk MTV show: Alternative Nation – en cool cocktail af debuterende og etablerede bands fra Danmark og udlandet!

Torsdage kl. 20 sendes ugens dosis af MTV Live-koncerter. Man kan blandt andet opleve verdenspremiere på Kashmirs anmelderroste koncertfilm ”The Aftermath” samt koncerter med The Raveonettes og Foo Fighters (begge optaget i København), White Stripes, Arctic Monkeys, Goldfrapp, Audioslave, Josh Stone, Alicia Keys..

Hulk Hogan løfter arven efter The Osbournes
Den legendariske wrestler Hulk Hogan og hans familie har i efteråret taget de amerikanske seere med storm som en ny farverig familie, der insisterer på, at ville løfte arven efter familien Osbourne. Programmet følger familielivet på tætteste hold og oplever blandt andet, hvordan Hogan håndterer en datter, der lever det vilde teenage liv! Hogan Knows Best sendes hver søndag kl. 18 – og havde premiere i går den 29. januar.


Listen af nye shows på MTV er lang, og søndag den 29. januar var der foruden ’Hogan Knows Best’ premiere på følgende shows:

Homewreckers, søndage kl. 19
Ex-Jackass Ryan Dunn er vært på dette anti make-over show, hvor boligindretning bliver brugt som hævn af utilfredse roommates.

Totally Scott Lee, søndage kl. 16
Deres liv er til grin, de er til grin, og de er underholdende, fordi de er en familie fyldt med wan-nabes, der ikke bare lige opgiver deres drømme om at blive popstjerner. Og der er helt sikkert også et element af at gøre grin med den engelske popindustri...

Meet The Barkers, søndage kl. 17
De diametrale modsætninger Travis Barker og Shanna Moakler fortsætter livet sammen i endnu en sæson af Meet The Barkers. Den overtossede trommeslager med hanekammen fra Blink 182 har fundet ægte kærlighed hos den tidligere miss USA . De har inviteret hele verden indenfor i deres hjem for at følge deres liv sammen. Men vær beredt, de er ikke helt almin-delige nygifte. Igennem tømmermænd, playboy-fester, thanksgiving og børnefødselsdage forsøger Travis og Shanna at leve livet som en rock’n roll fantasi, mens de vender sig til at være forældre og alt dét, der følger med.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002