Kontakt os


 

The Voice TV laver indsamling for Pakistan
Torsdag 22. december 2005
Af Karsten Jensen
 
The Voice TV sætter døgnet rundt fra den 26. – 30. december fokus på jordskælvskatastrofen i Pakistan. Seerne kan donere penge via SMS døgnet rundt, og det indsamlede beløb går til Pakistan-samarbejdet mellem Dansk Røde Kors, Læger uden Grænser, Unicef, Red Barnet og Folkekirkens Nødhjælp. Fra kl. 15-18 dedikeres hele The Voice TVs eftermiddagsshow ’Planet Voice’ til Pakistantemaet, hvor seerne bl.a. kan møde; Tue West, Ali Kazim, Burhan G, Omar Marzouk, Outlandish, Søs Fenger, Ataf, Joey Moe, Y-NOT, Johnny Deluxe og Anna David.
”Det gør ondt at opleve, hvordan opmærksomheden om Pakistans situation daler, når man tænker på, at 3.5 millioner mennesker er blevet hjemløse, og at mere end 100.000 er kommet til skade som følge af det forfærdelige jordskælv. Nødhjælpsorganisationerne råber så højt de kan, men midt i juleræset med overflod af mad og gaver, er der desværre for få, der hører efter”, siger program direktør Dennis Johannesson, The Voice TV.

Derfor gør The Voice TV i hverdagene mellem jul og nytår et forsøg på at trænge igennem den tilsyneladende kollektivt selektive hørelse.

”Som ungdoms tv-station har vi muligheden for at sætte fokus på problemet overfor en målgruppe, der på området traditionelt kan være svære at nå - nemlig de 12- 24årige. I alle døgnets timer skaber vi opmærksomhed om Pakistan og samler penge ind via SMS, og i vores store eftermiddagsshow Planet Voice sætter vi ekstra fokus på situationen i Pakistan og nødhjælpsorganisationernes indsats. Unge finder ofte deres meningsdannere i musikkens og humorens verden, og derfor taler vi om emnet med kendte som; Outlandish, Søs Fenger, Burhan G, Omar Marzouk m.fl.,” siger Dennis Johannesson.

The Voice TV håber på denne måde at få skabt fornyet forståelse for den svære situation og ikke mindst interesse for at støtte den nødvendige indsats, så vi måske, både her i Danmark og i Pakistan, kan få et rigtig godt nytår.

Dansk Røde Kors, Læger uden Grænser, Unicef Danmark, Red Barnet og Folkekirkens Nødhjælp er gået sammen om at skaffe flere penge til nødhjælpsarbejdet efter jordskælvet i Pakistan. The Voice TV støtter op om de fem store danske hjælpeorganisationer og donerer alle penge, der måtte komme ind til The Voice TVs indsamling mellem jul og nytår til det omfattende arbejde.

Fra den 26.-30. december sætter The Voice TV fokus på Pakistan døgnet rundt. Hør bl.a., hvad en række kendte danskere har at sige om emnet i Planet Voice.

Mandag den 26/12:
kl. 15 –18: Mikkel og Stine taler om Pakistan i Planet Voice, og ’ i marken’ taler Rico med bl.a. Tue West, Ali Kazim og Burhan G.

Tirsdag den 27/12:
kl. 15 –18: Mikkel og Stine taler om Pakistan i Planet Voice, og ’ i marken’ taler Rico med bl.a. Omar Marzouk og Outlandish.

Onsdag den 28/12:
kl. 15 –18: Mikkel og Stine taler om Pakistan i Planet Voice, og ’ i marken’ taler Rico med bl.a. Søs Fenger og Ataf.

Torsdag den 29/12:
kl. 15 –18: Mikkel og Stine taler om Pakistan i Planet Voice, og ’ i marken’ taler Ditte og Rico med bl.a. Joey Moe og Y-NOT.

Fredag den 30/12
kl. 15 –18: Mikkel og Stine taler om Pakistan i Planet Voice, og ’ i marken’ taler Ditte og Rico med bl.a. Johnny Deluxe og Anna David.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002