Kontakt os


 

Ny komedieserie på DR Ultra: 'Danmarks Største Youtuber'
Torsdag 12. april 2018
Af Redaktionen
 
Om en uge - torsdag den 19. april - er der premiere på en helt ny komedieserie for de 7-12-årige på DR Ultra. Mick Øgendahl spiller hovedrollen som faren Niels, der uforvarende bliver 'Danmarks største Youtuber'.
Kasper bor alene med sin far, som ikke fatter noget om de sociale medier. For sjov lægger Kasper et klip på Youtube, hvor hans far kommer galt afsted, og inden længe bliver far Niels - under navnet 'Bimsefar' - intetanende en af landets største Youtubere.

Dette er omdrejningspunktet i DR Ultras helt nye komedieserie til de 7-12-årige med komiker Mick Øgendahl i hovedrollen, som den pinlige 'Bimsefar'.

'Danmarks største Youtuber' sendes i 12 afsnit og har 'on demand' premiere i DR Ultra-appen og på DRTV torsdag den 19. april fra morgenstunden – og kan samme dag ses på DR Ultras flowkanal klokken 17.50. Der sendes et nyt afsnit på alle hverdage frem til fredag den 5. maj.


Manuskriptforfattere med stort kendskab til pinlige fædre

Udover at spille hovedrollen har Mick Øgendahl også skrevet manuskriptet sammen med komiker Carsten Eskelund og DRs tv-vært Jacob Riising, som også har instrueret de 12 afsnit:

"Vi har alle tre børn i Ultras målgruppe, og kender derfor ALT til pinlige fædre", forklarer Mick Øgendahl, der bakkes op af Jacob Riising: "Derfor har vi lavet en serie om en kikset far som ikke forstår sig på sociale medier. Et emne, som de fleste børn OG forældre kender til".


Kikset far bliver kæmpehit - stik imod alle forventninger

Som så mange andre forældre synes Niels, at hans søn bruger alt for meget tid på Youtube. Sønnen Kasper, der spilles af drengen Jacob Borch, vælger derfor at oprette en profil med film af faderen under navnet 'Bimsefar'. Stik imod alle forventninger bliver 'Bimsefar' hurtigt et stort hit på nettet, som alle de etablerede youtubere taler om.

Men hvad der starter som en drøm bliver hurtigt til et mareridt. For er det egentligt særlig fedt at have en far som går mere op i spons, likes og popularitet end i sin egen søn? Og kan man stole på, at en pige fra 8. klasse vil være kærester eller er det bare fordi at ens far pludselig er blevet Danmarks største Youtuber?


Rigtige stjerner fra Youtube medvirker i serien

Udover Mick Øgendahl og Jacob Borch medvirker også en stor gruppe af de rigtige stjerner fra Youtube. Blandt de medvirkende youtubere er Rasmus Brohave, Alexander Husum, Julia Sofia og Kristine Sloth, som alle spiller kollegaer og venner med Youtuberen 'Bimsefar'. Det er både i medgang, men i særdeleshed også i modgang. For der er en del faldgrupper, når en familiefar går fra at være bibliotekar til Youtube-stjerne.


Jacob Riisings første tur i instruktørstolen

'Danmarks Største Youtuber' markerer også debuten i rollen som instruktør for en af seriens bagmænd i, nemlig Jacob Riising:

"Det har været en fed udfordring at indtage instruktørrollen, og heldigvis har Mick Øgendahl en masse erfaring, som jeg kunne støtte mig op af," siger Jacob Riising, der også har været særdeles glad for samarbejdet med Jacob Borch i rollen som Kasper:

"Det er første gang, at vi ser drengen Jacob Borch på skærmen. Men han er et stort talent, som vi helt sikkert kommer til at se mere til", slutter Jacob Riising.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002