Kontakt os


 

'Den som dræber' får ny sæson - og skifter fra TV 2 til TV3
Torsdag 5. april 2018
Af Redaktionen
 
Krimiserien 'Den som dræber', der trak mere end 1 million seere pr. afsnit på TV 2, får nu en efterfølgende sæson, og skifter samtidig kanal fra TV 2 til TV3. Serien er udviklet og produceret af Miso Film, og der bliver premiere på sæson to i begyndelsen af næste år.


Den nye sæson bygger videre på 'Den som dræber's DNA og seriens tilgang til den Skandinaviske krimigenre. Den nye sæson beskrives som en psykologisk krimi der - til forskel fra første sæson - er et langt mere karakterdrevet drama, som i højere grad følger hovedpersonernes rejse ind i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind i deres jagt på seriemorderen.

Seriens hovedpersoner spilles af Kenneth M. Christensen, der bl.a. er kendt fra DRs successerie 'Arvingerne', og en af Danmarks mest lovende skuespillerinder, Natalie Madueño, der fik sit gennembrud med en bærende hovedrolle i DR-serien 'Bedrag'.

De to hovedrolleindehavere, der i serien spiller henholdsvis politiefterforsker og psykolog, står overfor at skulle opklare to unge pigers forsvinden, mens de prøver at forstå og afkode de konsekvenser, der pludselig opstår, når morderens sind og handlinger bliver mere og mere desperate.

"Den nye sæson spinder rundt om to stærke hovedpersoner, personlige underliggende handlinger og et stærkt visuelt design. Det er en serie der kommer til at fængsle seerne med de mange psykologiske lag, og samtidig adskiller den sig fra mange andre krimier, da det er en 'whydunnit' serie, hvor morderens identitet bliver afsløret tidligt for seriens publikum," udtaler Head of Originals hos Viaplay, Nanna Mailand-Mercado.

Første sæson blev en stor seer-succes på TV 2 tilbage i 2011. Den nye sæson er udviklet og produceret af Miso Film, som også producerede den første sæson for TV 2.

"Vi er rigtig glade for, at Viaplay har engageret sig i 'Den som dræber' serien. Den nye sæson er et fuldstændigt reboot af serien med en ny vinkel, nye skuespillere, og en gennemgående krimihistorie, der udspiller dig over seriens otte afsnit. Mange danskere og et stort internationalt publikum har set den første sæson, og de kan glæde sig til en helt ny og nervepirrende serie," udtaler producer Jonas Allen fra Miso Film.

Serien kommer til at bestå af otte afsnit á 45 minutter, og får premiere eksklusivt på Viaplay og TV3 i begyndelsen af 2019. Første sæson af 'Den som dræber' ligger tilgængelig på streamingtjenesten Viaplay i dag.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002