Kontakt os


 

Nyt realityformat til Danmark: Kanal 4 lancerer 'Ex on the Beach'
Tirsdag 3. april 2018
Af Redaktionen
 
Der vil være masser af sex og kærlighed, når 'Ex On The Beach' senere på året får premiere i en dansk version på Kanal 4 og streamingtjenesten Dplay. Optagelserne på Mauritius er netop afsluttet.


Serien har siden lanceringen på MTV UK i 2014 bredt sig til versioneringer i hele verden – og nu får Danmark altså også sin egen version. Discovery Network Danmarks ambition er, at 'Ex on the Beach' skal trække særligt de unge seere ind til Discoverys streamingtjeneste Dplay.

Discovery lover masser af ægte følelser, sex og kærlighed, når 'Ex On The Beach' rammer de danske tv-skærme og beskriver serien som uforudsigelig og underholdende. I Sverige har serien været en større succes end det velkendte format 'Paradise Hotel'.

"Reality er en genre, som især tiltrækker mange unge mennesker. Men faktum er, at rigtig mange af dem foretrækker at streame i stedet for at se traditionelt flow-tv. Med 'Ex on the Beach' får de unge et realityformat, der i vores optik indeholder alt det bedste fra realitygenren, og så giver vi dem mulighed for at streame det helt gratis, så de selv styrer, hvor og hvornår de vil se det. Det er en model, som har haft stor succes hos vores kolleger hos Discovery i Sverige, og som vi nu vil prøve af her i Danmark", siger programdirektør for Discovery Networks Danmark, Anne Garlichs og tilføjer:

"Programmet vil selvfølgelig også kunne ses på Kanal 4, hvor vi især har mange kvindelige seere, der også statistisk set har en forkærlighed for reality. Samtidig er vores Kanal 4 seere vant til masser af følelser og fjernsyn, der går lige i maven på Kanal 4. Og det kan vi garantere, at 'Ex on the Beach' lever op til med masser af ægte følelser og reaktioner kombineret med et emne, vi alle kan relatere til – nemlig ekskærester."


Alt er på spil

Hele konkurrenceelementet er skåret væk i 'Ex On The Beach', så i bund og grund er formatet en klassisk soap med rigtige mennesker og dermed er alt på spil.

I fokus er otte smukke, unge mennesker, som tjekker ind i en luksusvilla på Mauritius, fordi de tror, de skal være med i et klassisk datingprogram. Men det skal de ikke. De skal i stedet møde deres ekskærester og tidligere flirts. Og mens nogen arbejder på at vække den gamle kærlighed til live, så er andre mere fokuserede på at få fortalt et par sandheder til deres eks.

"Vi har længe kigget efter et realityformat, som kunne noget nyt. 'Ex on the Beach' er reality, når det er allerbedst. Her er ikke nogen konkurrencer eller præmier og dermed heller ikke nogen taktiske alliancer eller spil for galleriet. Der er heller ikke nogen, der kan stemmes ud. Det hele styres fra kulissen, og deltagerne ved aldrig, hvem der ryger ud eller hvorfor, og ikke mindst hvilken ekskæreste der er den næste til at træde op af vandet. Det er kort sagt en kunstig verden med ægte følelser - en soap med rigtige mennesker om man vil," siger Anne Garlichs.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002