Kontakt os


 

'Danmarks Værste Bilist' vender atter tilbage på TV Danmark
Tirsdag 30. august 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Om præcis en uge - tirsdag den 6. september kl. 20 - vender en af TV Danmarks største seer-successer fra foråret 2005 tilbage. Det er atter lykkedes at finde en håndfuld håbløst dårlige bilister til programmet 'Danmarks Værste Bilist'. Studievært er igen Lisbeth Janniche.
Reglerne er de samme som i første sæson, og Hegnsholt Gods lægger igen asfalt til mange af de prøvelser, som deltagerne udsættes for. Seerne vil bl.a. kunne møde københavnerpigen Louise, som flere af hendes venner ikke tør køre med, og som endnu ikke har fundet ud af, hvad sidespejlene skal bruges til. Der er færingen fra Østjylland Elin, hvis søn har tilmeldt hende. Elin tør ikke køre bil og er direkte angst for at køre andre steder end ned til den lokale købmand. Mads fra Fyn tror, at han er guds gave til de danske landeveje, men glemmer bare at tage hensyn til nogen eller noget. Og der er flere af de rigtig slemme, lover TV Danmark i en pressemeddelelse.

Som i første sæson gælder det om at komme ud af programmerne i en fart for at undgå at stå tilbage som den sidste deltager med titlen: 'Danmarks Værste Bilist'.

Til at bedømme, hvem der skal blive, og hvem der skal hjem, har TV Danmark samlet samme eksperthold, som deltog i første sæson: En kørerlærer, en psykolog og en racerkører. Kørerlærer Niels Andersen udfordrer igen skæbnen og sidder med i bilen, når deltagerne skal gennemføre forskellige forhindringer på træningsbanen. Og som altid fortsætter opgaverne ude på de danske landeveje, efterhånden som deltagerne får mere rutine.

Racerkøreren hedder Nicolas Kiesa.

Hver uge sender ekspertpanelet den bedste deltager hjem, og til sidst i finalen står der én deltager tilbage. Den værste af de værste: 'Danmarks Værste Bilist'.

Programformatet blev oprindeligt sendt på TV 2, men TV Danmark har nu rettighederne til program-serien.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002