Kontakt os 

MTV dækker Roskilde Festival intensivt
Onsdag 29. juni 2005
Af Karsten Jensen
 
Danmarks største musikbegivenhed får i denne uge en væsentlig indflydelse på MTVs programflade. MTV sender nyheder fra Roskilde Festivalen hele ugen, og der tælles ned til det store brag med en række programmer, hvor der fokuseres på nogle af de største bands, der skal spille på årets festival. Derudover sendes tre programmer med de bedste interviews og den bedste musik fra Roskilde 2005.
”Roskilde Festival er den absolut væsentligste musikbegivenhed i Danmark, og er samtidig også en af verdens største festivaler. Derfor er det naturligt, at vi som ungdoms- og musikkanal giver både vores danske og nordiske seere den bedst mulige dækning”, siger Programchef Kenneth Kristensen.

MTV News var på plads i Roskilde allerede mandag, og ser nærmere på alle hjørner af festivalen - både foran og bag kulisserne. Op til festivalen kommer ventetiden og forventningerne i fokus, mens nogle af de største danske og internationale navne kan opleves i MTV News, når musikken først begynder at spille.

Og når portene er åbne, vises hver aften interviews og musik fra årets festival. Fredag til søndag kl. 22 bringes en halv times sammendrag af dagene på Roskilde Festivalen. ”Vi har linet interviews op med nogle af de allerstørste internationale navne, men danske bands kommer naturligvis også til, at spille en væsentlig rolle i programmerne”, udtaler programchefen.

Nedtællingen til Roskilde Festival finder i denne uge kl. 22 hvor MTV i en hel time viser videoer og sætter fokus på musikken på årets festival. Både de danske og internationale navne er med, når der forsøges vist, hvad der kan forventes af årets program.
Når støvet engang har lagt sig, og der kun er minderne tilbage, startes tidsmaskinen og der vendes tilbage til dyrskuepladsen i to opsamlingsprogrammer, hvor MTV i en halv time ad gangen viser de bedste interviews og den bedste musik fra Roskilde 2005.

Konkurrenten Voice TV, der også er en musikkanal transmitterer ikke fra Roskilde Festival hvilket deres radiodel dog gør.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002