Kontakt os


 

Jeppe Søe til jysk lokalradio
Onsdag 29. juni 2005
Af Karsten Jensen
 
Jeppe Søe, der har en fortid hos TV 2 og senest hos TV3, kan fra den 18. august opleves på den sønderjyske Radio Globus, Rødding, i programmet ’Debatmaskinen’.
Jeppe Søe, der senest var nyhedsvært på TV3, smider objektiviteten og alle hæmninger når han træder i karakter som ankermand på det nye Radio Globus program ”Debatmaskinen”.
Jeppe er nu bosat i Ribe, men det stopper ham ikke fra at have en mening om hvad som helst, og han glæder sig til radiodebuten på Globus.

”Det bliver sjovt at prøve kræfter med mediet, siger Jeppe Søe. Mit mål er, at få folk op af stolene for at blande sig i debatten. Sammen med lytterne håber jeg, at kunne skabe et forum hvor meningsudvekslinger og holdninger kommer til at fylde sendefladen. Jeg har set en del Frasier på det seneste og har afluret et par tricks. Nu mangler jeg bare en smuk producer så er jeg i luften”, smiler han.

Jeppe Søe er i dag bosat i Ribe og arbejder i et kommunikationsfirma, men ser frem til at lave radioudsendelser:

”Jeg har altid gerne villet lege mere med radiomediet. Tv er fantastisk, men der er så meget udenom, der ikke handler om indhold: Man skal tænke på sit tøj, sminke og at ansigtet er i de rette folder. Radio er uden filter – alene i et studie, en stemme, holdninger og en åben mikrofon. Radio Globus har været et dejligt møde med energiske mennesker, der brænder for det levende ord – og jeg glæder mig vildt til samarbejdet med dem”, siger Jeppe Søe.

’Debatmaskinen’ er et program uden telefonsluse, som man på andre radioer bruger til at sortere de ’værste’ lyttere fra. ”Jeppe Søe har lagt vægt på, at alle skal ha chancen for at til ordre – også gerne idioterne. Radio Globus har investeret i et telefonsystem, hvor Jeppe Søe selv trykker lyttere direkte på senderen og en rød knap, der smider dem ud, hvis han vil ha ro”, forklarer Radio Globus.

Programmet går i luften første gang den 18. august og sender hver torsdag mellem kl. 20 og 22 på Radio Globus.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002