Kontakt os


 

Ny livsstilskanal - Discovery Travel & Living
Tirsdag 11. januar 2005
Af Karsten Jensen
 
Discovery Networks Europe offentliggør i dag, at Discovery Travel & Adventure ændrer navn, form og indhold til livsstilsbrandet Discovery Travel & Living i hele Europa, herunder Danmark, pr. 1. februar 2005. Med et mix af livsstils-programmer, der omhandler rejser, mad og mode, og et nyt on-air udseende og form fokuserer Discovery Travel & Living på seernes livsstil og deres fritid med input til anderledes interessser og oplevelser.
Med udgangspunkt i seernes stigende interesse for livsstilsprogrammer tilbyder Discovery Travel & Living en mulighed for at få inspiration til nye steder, interesser og ideer, mens de sidder hjemme i sofaen. Kanalen viser en række højkvalitets livsstilsprogrammer, der dækker emner såsom rejser, mad, design, arkitektur og luksus med international fokus.

“I de sidste par år har vi set en markant ændring i den måde, vi lever vores liv på. Vi rejser mere, spiser mere fremmed mad og bliver inspireret leve- og designmæssigt på vores ferier. Discovery Travel & Living tager udgangspunkt i seernes rejselyst og tilbyder inspiration, mens man sidder hjemme i sin stue,” siger Arthur Bastings, General Manager, EMEA, Discovery Networks Europe.

Discovery Travel & Living tilbyder også annoncørerne en rig mulighed for at styrke kontakten med en spændende målgruppe, der er interesseret i programmer, der dækker alle aspekter af livsbekræftende oplevelser.

Med et mix af europæiske og internationale programmer får seerne mulighed for at følge en række spændende og nøje udvalgte premiereprogrammer. Nogle af højdepunkterne er bl.a. ’Grand Designs’, der tager seerne med til de mest ambitiøse byggeprojekter; ’Six Degrees II’, et nyt program fra den populære serie fra ’Lonely Planet’; ’Kylie Kwong – Simply Magic’, en serie i otte afsnit, der giver seerne en kulinarisk oplevelse, der spænder fra øst til vest; og ’Superhomes II’, en livsstilsserie i 20 afsnit, der kigger inden for i nogle af de dyreste huse i verden.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002