Kontakt os


 

Bedste sæsonstart for 'Badehotellet'
Tirsdag 13. februar 2018
Af Redaktionen
 
Den nye sæson af TV 2-serien 'Badehotellet' kom flyvende fra start i går mandag med 1.582.000 seere og en kvalitetsvurdering på 4,5 på skalaen fra 1 til 5.

TV 2's populære serie 'Badehotellet' fik – trods vinterferie og mange på rejse væk fra hjemmet – en flyvende start på femte sæson i går mandag den 12. februar. Sæsonpremieren havde 1.582.000 seere i snit, og det er den mest sete sæsonpremiere på 'Badehotellet'. Også på TV 2 Play lå 'Badehotellet' helt i top i går.

Seertallet vil oven i købet vokse de kommende dage, hvor Kantar Gallup registrerer den TV 2 PLAY-streaming, som sker af sæsonpremieren, samt den sening, som sker via catch-up, optagelse o.lign.

"Det er overvældende at opleve så stor begejstring fra seere og brugere for femte år i træk. Jeg er samtidig dybt imponeret over et produktionshold inklusive forfattere og skuespillere, der igen og igen formår at holde kvaliteten helt i top og være så sprudlende," udtaler TV 2's fiktionschef, Katrine Vogelsang.

Hele 69 procent af dem, der havde tændt for fjernsynet mandag mellem klokken 20 og 21, så 'Badehotellet', og de gav igen serien en meget høj vurdering på 4,5 på skalaen fra 1 til 5.

"Når seere og brugere samles i hobetal om serien på femte år, skyldes det, at de aldrig oplever at være blevet skuffet over 'Badehotellet'. Og det er skønt, at vores seere også er med, når et nyt par, ægteparret Molin, ankommer til 'Badehotellet' og skaber en ny dramatone og en anderledes udvikling i serien," siger Katrine Vogelsang.


Nye toner fra flere anmeldere

Ved seriens start i december 2013 var 'Badehotellet' under hård beskydning fra anmelderne, men tonen hos flere avisers anmeldere har ændret sig over de seneste sæsoner. Berlingske har fordoblet fra to til fire stjerner til 'Badehotellet', og Jakob Steen Olsen skriver bl.a. i dagens anmeldelse:

"Her i femte sæson har den ellers så udskældte 'Badehotellet' fundet sin egen enkle melodi. (…) 'Badehotellet', serien for tryghedsnarkomaner af i går, er ganske enkelt blevet bedre, end den var: Fra "Hadebordellet" til 'Badehotellet' på fem sæsoner. Det er ganske godt gået. Og derfor er der ingen grund til, at kritikken af den ikke også skulle blive det, bedre altså, selv om det føles, som om man skal æde sin gamle stråhat med peberrodssovs fra fru Andersens velforsynede køkken, hvis man indrømmer det."

Også Politiken har fordoblet antallet af hjerter til serien fra to til fire, og i den seneste anmeldelse skriver Henrik Palle bl.a.:

"I al sin karikerede fortidighed kan man – efter fire sæsoner – ikke frakende 'Badehotellet' dets kitchede brand. Og derfor er det også hyggeligt, at serien nu vender tilbage med nyt fra det nordjyske badeland anno 1932".

I Morgenavisen Jyllands-Posten giver Nanna Frank Rasmussen tre stjerner til 'Badehotellet'. Hun skriver, at "et højt seertal ikke er lig med stor kunst" og supplerer: "'Badehotellet' har vist sig at være en overlever, et lykkeligt ægteskab indgået mellem tv-stationen og publikum, for seerne har endnu ikke søgt om skilsmisse."”

Blandt dagens øvrige anmeldelser er der fire stjerner til sæsonpremieren på 'Badehotellet' fra Nordjyske Stiftstidende, mens Ekstra Bladet giver 'Badehotellet' to stjerner.


Foto: Ægteparret Alma (Lisa Werlinder) og August Molin (Søren Sætter-Lassen) er nye gæster på 'Badehotellet' i sæson fem. (Fotograf: Mike Kollöffel/TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002